14

И после

преди 1 година

Изградените стадиони за милиарди ще служат за пасища на камили за стотици хиляди я най-добрия случай.Колосална грешка е едно такова "световно първенство".И от финасова и от морална и от фенска страна!

13

Парите развращават

преди 1 година

Няма да се учудя и ако следващото първенство по улов на дъгова пъстърва се проведе някъде в пясъците на Саудитска Арабия да речем!...Далеч,далеч от оригинала и смисъла на всичко в този живот!

12

Така е Гошо

преди 1 година

Но !!! .... и на царя на глупаците като му сложиш чаршаф престава да е цар и се превръща в най - обикновена кадъна в уговорен брак за пари ! И това е основната цел на мемедовите слуги !

11

Меди дьо ганьоффф

преди 1 година

Ща има златни топки що да няма?! Братята роми са фърлят на алтъни! За ислямска гъзария може и триста милиарда, Ко шъ муй ?! Няма да ги прахосват за университети Я !!! За Ко съ им ? На стадионите няма да има кой да играй после, ама в университета няма да учи никой, НИКОГА !

10

Гошо...Тъпото

преди 1 година

цар Футбол е най...скъпия спорт в света. Да се чуди човек,как един балон,пълен с въздух,гонен от други 22 -***...балона ще струва толкова.

9

Жалко, но факт

преди 1 година

Фифа е виновна, ако спрат да избират следващия домакин толкова време по рано, няма да имат време да харчат толкова пари. А, да и да свалят тарифата с подкупите.

8

Анонимен

преди 1 година

На фона на гладуващите страни звучи зле. Най-страшното там е загубата на много човешки животи и това със сигурност е най-скъпото.

7

Анонимен

преди 1 година

Със златната топка ли ще играят, тези забулените обичат ли женския футбол?

6

до 5

преди 1 година

Някой кара ли те насила?

5

Анонимен

преди 1 година

Откакто им отказаха повече нефт, вече са много лоши и недемократични в Катар.

4

Талибан ерджолан

преди 1 година

Моите мисюлмански братя ! Харизах им 10% от Турция само за 20 милиарда! Стиснати мохамедови коФффелета !!! *** allah.!.

3

Лриза

преди 1 година

Пари - вестници, стига да има кой да ги чете :)))

2

Антифеминист

преди 1 година

Ама тези да не са похарчили пари, за да осигурят места и за кадъните сред публиката?! Вече не мож съ отърва от женоря дори и на мач в Арабистан! Шъ прутистиръм в ООН!

1

Анонимен

преди 1 година

завистта ви струва още по-скъпо, здравето ви