39

АМАН от Зеленски

преди 1 година

ЗАБРАНЕТЕ НА ЛИДЕРИ И ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ВКЛ С ИЗБОРНИ ИЗМАМИ ДА ПРАВЯТ ИЗЯВЛЕНИЯ>>Псевдо евреи ползват ЗЕЛЕНСКИ ЗА НАХЪСВАНЕ НА ВЛАДИМИРЧО от Кремъл след като декодираха подставения на власт в Кремъл Владимирчо род.1952 презобиха с пси активни нарко спец добавки и го пси обсебиха.. Вместо в Затвора Владимирчо продължава да дава заповеди за масови убииства и атентати Владимир е подставен на власт от наркоман Елцин /ликвидирал СССР нагло престъпно /

38

До долният

преди 1 година

Пробвайте се. Ако не ви стиска !

37

Анонимен

преди 1 година

Правилно! НАТО трябва незазабавно да атакува Украйна!!!

36

За България

преди 1 година

ФАЩ когато бомбандираха братята Сърби, ракети паднаха и в БГ! Някой нещо да е направил или казал по въпроса? Нали съюзника ни стреля, да прави каквото реши...! Ние сме пушечно месо като укрите! Само дето са проклети и не могат да седят кротко и послушно като нас, те няма да мирясат докато не вкарат НАТО във войната си!

35

Анонимен

преди 1 година

Антихристът Путин девети месец пали граби православни земи.Да гори в Гейената ВоВеки!Анатема!

34

Анонимен

преди 1 година

Отдавна писах, че поляците ще ядат шамарите!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Спред американски експерти фрагментите от ракетите в Полша са от компл. С 300. Не Четете само (не)зависими източници! Освен това ако ОСАД имаше потенциала и възможностите за победа срещу Русия, щеше да се е случило това, което се случи с Либия, Сирия, Афганистан...

32

Фау17777

преди 1 година

36-ти, светът ще загине заради такива посрани кретенчета като теб

31

до 28

преди 1 година

Русия влезе в Украйна да защити руснаците в Донецк и Луганск, които 8 години бяха подложени на тотален геноцид от фашисткия режим в Киев.

30

Анонимен

преди 1 година

"Ако Русия не започна война, никакви ракети никъде нямаше да падат." - да, всички помним как Турчинов и Порошенко НЕ изстрелваха ракети срещу съгражданите си.

29

Азисов

преди 1 година

Пак ще редят линии и ще произвеждат гръмки заглавия за пропагандната машина, оборот да има

28

Анонимен

преди 1 година

C300 е с обсег 400км. Вероятно е НАТО да изфабрикуват война с Беларус в опит да ги скарат с Русия.

27

Анонимен

преди 1 година

Хахаххахахахахахаха ЦИРК :DDD

26

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 12 Ако Русия не започна война, никакви ракети никъде нямаше да падат. Ама те вижте ни каква голяма сила сме. Е видяхме.

25

Пазете пералните

преди 1 година

Ами така става Укрите като не си пазят пералните,ей на, руснаците ги крадват,обезкостяват ги и чипове бол и ракетите им нямат свършване! Изводът какъв е? Укри, пазете си пералните за да не бъхтят!

24

Пъклен план

преди 1 година

Киевския режим щял да смени флага на украйна с флаг с цветовете на дъгата. Така щели да привлекат всички дже-нд-ъри и т-рав-ерс-и да отидат в Укронациланд на свещен г-е-й дж-и-хад да се бият с Руската армия! Зеленката го измислил!!

23

Отвратен

преди 1 година

Нали бяха две ракети....? Само пропаганда , да насъсквате хората. Ако дойде война, за това и журналистите ще са виновни.

22

Ток има

преди 1 година

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

21

Аз

преди 1 година

Ще се почва скоро,ама да видим,какво ще стане.

20

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Кривоглед бандеровец пуцал.....ама уцелил съмишленици!