63

хичо

преди 1 година

Вермахта на Нато да влиза в Украйна.Руския Черноморски флот на дъното.

62

Анонимен

преди 1 година

НАТО, САЩ и Полша за първи път ще се съгласят с Москва, че е провокация и няма да позволят на провокацията да доведе до Трета световвна война заради Полша.

61

123

преди 1 година

Ако се съди по това , че руските ракети летят от изток на запад, най вероятно става дума за инцидент с руска ракета. Може би се е отклонила от курса след прихващане от украинското ПВО. На всички и от двете страни бих казал само едно - ядрена война неможе да бъде спечелена. Така че, коментари от рода"давай да активираме чл 5" и "абе вас ви е страх да активирате чл 5" издават интелект колкото на двама милиционери (2*0=0)

60

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА

преди 1 година

Оправданията са на макс. Страхува ги петия член.

59

Алекс

преди 1 година

Разбира се , че Русия яростно ще отрича.Трудно мислят,но въпреки това осъзнават,че ако НАТО ги подкара,Русия отива в историята.

58

Анонимен

преди 1 година

Байдън е на същото мнение и сега нарежда на полския президент да си мълчи и нищо да не иска от НАТО, за да може НАТО нищо да не му даде. Няма да започваме Трета световна война заради Полша.

57

до 70 Въздушни боеве

преди 1 година

Със кой бе братчед ? Тея руснаци за какво ги имаш бе ? Със тая армия ли ще побеждават ? Освен да направят някой золум със ядрено оръжие друго не могат

56

Анонимен

преди 1 година

Нато се посраха от страх

55

Германец

преди 1 година

Сега е шансът да изрежем тумора Раша.

54

Анонимен

преди 1 година

НАТО и сащ станаха за смях хайде бе кога ще видим някаква реакция от тези които ще ни пазят ? Ама смешни сте тези които си мислят, че НАТО може да ни опази. Днес всички ракети Калибър си поразиха целите въпреки, че Киев се сдоби с новото ПВО IRRIS-T SLM ВСУ пробва да свали Калибър със С300. Но ВСУ така и не се научи, че ПВО системите не трябва да се крият градски обекти и ризелтотите са налице. Ударена 5 етажна жилищна сграда в Киев от С300 и трактор в Полша и 2 човека СМЯХ.

53

ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ

преди 1 година

Над Полша се водят въздушни боеве!

52

Хотел лукс

преди 1 година

Спокойно на всяка руска ракета 10 хил укронацяги идват у нас и се настаняват по хотелите. Хората в карловско ги настаниха в контейнери, а пенсионерите ни ровят в кофите. По-голем дебiлизъм не съм видял. В германия укронацягите ги настаняват в спортни зали на дюшеци на земята.

51

ХИЧО

преди 1 година

Путин е един чудесен малък старец.Разбира се,ако изключим факта,че е убиец,криминален и военнопрестъпник,подбудител на война със стотици хиляди жертви....Също трябва да изключим факта,че обича да целува малки момченца по корема,и то пред камерите.Изключим ли тези дребни подробности,той е чудесно старче със памперс и боядисана коса....

50

Анонимен

преди 1 година

Абе в това НАТО има ли поне един мъж да излезе в директна битка с Русия или ще я карат с .урвенските номера да се бият ама в Украйна с наемници ?

49

ПТН-ХЛО

преди 1 година

Русия е държава_курва - от нея само курвенски_номера. "Високоточните" ракети са пратени да бомбят жилищни сгради в вападна украйна, както се случва всяка нощ, ама този път са ги изпуснали и паднали в полша. И сега по-най_курвенски руснаците обясняват че нямат нищо общо с ракетите паднали в полша, че даже обвняват украйна, независимо колко безсмислена тази лъжа е. От държава_курва - куревнски_номера. Савецкие намьера..

48

Анонимен

преди 1 година

Полша е неделима част от Русия. Такава нация като поляци никога не е имало

47

Анонимен до 60

преди 1 година

Абе те самолетоносачите тръгнаха и към Северна Корея ама Ким искара ракетите и самолетоносачите подвиха опашка. Всъщност самолетоносачите са отживелица както и танковете. Един Циркон праща на дъното няколко милиарда на дъното.

46

до 60

преди 1 година

и като влязат какво,ще стават подводници ли или храна за рибите?

45

Анонимен

преди 1 година

Самолетоносачите на САЩ да влизат в Черно Море!

44

Мхм

преди 1 година

Агентът на Zион видя че само с нападение над Украйна няма да предизвика достатъчно силна намеса на НАТО. Човекът си върши добре работата - Страната е изолирана, икономиката й е пред колапс, младите хора или са в чужбина или са пратени за пушечно месо на фронта, НАТО е консолидирано. Но... не е достатъчно...А плиткоумните русофили му се кефят :)))