34

Анонимен

преди 1 година

Абе, твоят народ пали свещи, какво те интересува Момква?

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 - у ваше село всички ли сте такива мозъци или ти единствен си умникът на селото?

32

Глух Пор

преди 1 година

до 35- Говориш глупости защото просто не си проверил какъв е генезиса на конфликта в Украйна и как се създадена държавата Украйна. Русия и Путин може да не ни харесват, но конфликта не бе НЕпредизвикан. И не светът дава оръжие и милиарди на Зеленски, а шепа глобалисти.

31

Анонимен

преди 1 година

Светът дава оръжие на Украйна защото Путин може утре да реши,че ще има Парижка,Лондонска или Вашинтонска народни републики.Ще покаже подиси на по 5 милиарда руснаци живеещи в Париж,Лондон и вашингтон с искания да се присъединят към Русия.Затова сега дават оръжие на Украйна.Не ,че има 15 милиарда руснаци живеещи там,но 15 милиарда подписи може да се съберат и то за часове!

30

Глух Пор

преди 1 година

"Pусия няма да постигне целта си да унищожи украинската енергийна инфраструктура, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски"- ???? Тоя чува ли се какво говори? Разбира се че Русия може да унищожи цялата украинска енергийна система ако иска! И то с много по-малко усилия! Но не това и е целта. Русия нарочно не удря основните енергийни съоръжения а само помощните. Целта и е само временно да спре железопътен транспорт и комуникации а не да съсипе окончателно Украйна за десетилетия напред.

29

Щирлиц

преди 1 година

Зеленелски,я шмръкни една бяла линия,преди да са те прибрали на топло.

28

Зелето се вмириса

преди 1 година

факт!

27

Прекараха се

преди 1 година

ako руснаците цъкат ракети - ще батисат газо и нафто проводи, Т и АЕЦ, военни складове и струпани войски. Цената на загубата нама и 3000 каймета = стар трактор, плесенясало жито и ръждясало ремарке. Една тоооолкова добра инвестиция Уотсън за вкарване на руснаците в беля. ДружинаПлоскаСеосра. Плоските фермери една лукова гл'ава и една ряпа не ще могат за Русия да изнесът.

26

Анонимен

преди 1 година

Руснаците били внесли от Латинска Америка специялни ракети коитодронажно се насочват към шмъркащи и обрисващи носовете си хора.

25

максим

преди 1 година

къде е фронта? ти виждал ли си го, ама истински? знаеш ли защо е тази война? войната не върви.това е факт.а и това е целта на сащ.сащ искат пълно унищожение на европа.защо,нима не знаеш?

24

14 ноември 1943 г

преди 1 година

Днес се навършват 79 години от варварските англо-американски бомбардировки на София но никой не ги споменава, ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ЛИ ВИ Е СРАМ, ПРОДАЖНИЦИ???????

23

Този

преди 1 година

Този трябва да бъде съден за престъпления и избиване на собствения си народ!! Незнам каква душа трябва да имаш за да продадеш рода си за пари!! Евреин най вероятно!!

22

Анонимен

преди 1 година

Укрите се пробваха да направят същата провокация като със малайзийския самолет но този път американците ги хлъзнаха защото не им се воюва с Русия. Сега поляците ще отпорят гьона на 300те хиляди украински развратници в тяхната страна.

21

Анонимен

преди 1 година

Русия няма место в Г-20. Нито е сред най-силните икономики в света, нито пък е сред най-населените държави. Недоумявам защо изобщо са я поканили в този икономически съюз.

20

Гошо

преди 1 година

До Анонимен9--- Абе Путин викна зимата по рано Там Зеленски да се оплаче където трябва

19

Анонимен

преди 1 година

Руснаците много ги е яд че вече цял свят ги е изолирал и не ги смятат за нищо. Затова си изкарват яда върху цивилните украинци. Ако бяха насочили ракетите към фронта, сега може би щаха да имат някакво военно преимущество там, но тяхната цел явно е пълното унищожение на Украйна, заедно с цивилното население.

18

Анонимен

преди 1 година

Зеленскииии, половината ти държава няма рок, другата половина е дискотека! Хората копаят кладенци, за да пият вода. Е*ем ти и победите дето ги сънуваш в бункера! Хахах.

17

Анонимен

преди 1 година

кокаина няма грешка!

16

R.A.T.M

преди 1 година

Зеленски: -Поради стеклите се обстоятелства тази година няма да има празнична заря за Нова Година :(Суровикин: - Ще има

15

Анонимен

преди 1 година

Така и не мога да реша кой разруши повече Украйна- Владимир или Владимир ... Щото и двамата живеят в някакъв паралелен свят - единия с помощта на обилни дози бело, а другия с помощта на тълпи клакьори дето не спират да му разправят какъв велик пълководец е и как за вдруги ден ще играят казачок на майдана.