12

Анонимен

преди 1 година

То пък една прокуратура.. *** за зеле не става от вас, Гешев.

11

Плешев,

преди 1 година

Покажи си дипломата !!! Хехехех

10

Анонимен

преди 1 година

Борисов насъска поми яра си Гешев срещу партньора си Черепа, с който заедно откраднаха 700 млн, едва когато Божков спря да се отчита в Чекмеджето.

9

Анонимен

преди 1 година

Гешев е единствения мислещ сред управляващите! Браво! Истински българин!

8

Анонимен

преди 1 година

Милиционерската мутра, която снове в НС и из страната с политически речи, които противоречат на заеманата от него длъжност не е компетентен изобщо да говори за каквато и да е правосъдна реформа. Та той дори няма ЗАКОННА диплома за юрист. От друга страна с цялостната си практика от действия и бездействия той е доказано вреден за съдебната система и правовия редГешев е позор! Оставка и затвор!

7

Анонимен

преди 1 година

Защо този "борец" срещу престъпността така се противи и отнема законното право на обвиняемия Цветан Василев да се защити и разкаже истината в конферентна онлайн връзка? Това е европейска практика. Отговорът е ясен. Гешев знае, че участва в ОПГ за най-големия грабеж на века - над 4 милиарда. Само за това вече трябваше да е съден, осъден и в затвора, ане да е "божи инструмент"- неконтролируем, нагъл, безпардонен и гнил от зависимости и корупция

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя колко прозрачно се правеше на луд! Абсолютен сме шник! Не мога да разбера как след цацата, който също си беше част от мафията, сложиха тоя про ст при мат, който едно свързано изречение не може да върже и борави със сто думи общо! Задкулисието, как избрахте тоя тъ пунгер да ви пази и да ви слугува бе, и едно изречение да не може да върже, какво задкулисие сте вие бе, правете нещата интелигентно поне!

5

Анонимен

преди 1 година

И децата знаят, че Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ и обслужват Мафията.

4

Оставка, съд

преди 1 година

затвор! Моментално! Такива нагли ***, прикриващи престъпници, трябва да бъдат елиминирани със сила. България ще я има дълго след като мафиотите ГЕРП, Доган, Пеевски и Гешев, изтият наровете в ЦСЗ.

3

Убеден

преди 1 година

Прокуратурата е институцията с 8% одобрение в обществото. Когато и да я закрият ще е безвъзвратно късно

2

Анонимен

преди 1 година

Боже, кой се изказва, този на когото никой не вярва. Колко години дреме там и какво свърши.

1

Анонимен

преди 1 година

Нон стоп си представям Гешев да виси на въже......,Бойко и Петков до него също леко се поклащат от вятъра.....