328

Анонимен

преди 1 година

Кривите руски ракети уцелват единствено жилищни блокове.

327

Анонимен

преди 1 година

Това им остана на блатните.Да бягат здраво от украинската армия и да мятат ракети отдалеч.

326

Анонимен

преди 1 година

Руските терористи вчера изстреляха 100 ракети за един милиард долара по граждански обекти в Украйна.Но има 100 статии за една ракета,паднала в Полша.

325

Курти

преди 1 година

Мачкай мечо

324

Зеления Смешник

преди 1 година

Битов инцидент, но естествено Путин е виновен, за бездомните кучета - пак той.

323

Анонимен

преди 1 година

Едно време през втората световна при бомбардировките една бомба от такава сграда нищо не остава . Само куп тухли. А тука гледам стъкла и дограми климатици здрави . - ако беше руска ракета, тая панелка вече нямаше да съществува а и никой военен няма да стреля по жилищни райони. Истинската руска ракета е поразила военна цел. Срещу руските ракети украинците стрелят със зенитни противоракети. Двигателят на украинската зенитна ракета пада върху блоковете и причинява това.

322

14 ноември 1943 г

преди 1 година

79 години от варварските англо-американски бомбардировки на София, поне една медия в България осмели ли се да напише за свидните жертви на българския народ???? Или хората, загинали от демократичните американски бомби не се считат за жертви, след като вече сме в НАТО и ни управляват от Фашингтон????

321

Анонимен

преди 1 година

Едно време през втората световна при бомбардировките една бомба от такава сграда нищо не остава . Само куп тухли. А тука гледам стъкла и дограми климатици здрави . И нещо гори пред входа и пуши черно . Руснаците свършиха ракетите и почнаха да въргат запалени гуми. Путин ще се предаде скоро.

320

Наблюдател

преди 1 година

Ракета от украински ЗРК удари жилищна сграда след неуспешен прихват на руска ракета ....

319

Анонимен

преди 1 година

Ама не го водете Зеленски на фронта, щото аха да припадне... в Херсон разбра, че ролята му е фатална и обречена. абе какъв е тоя българин професор оликсандр середа кезва че бил едновременно и българин и уктраинец, не може ли да си изясни идендитетот, като македонците от Солун и Скопие и те искат да са хем сърби хем макета хем гърци хем макета, ама поне немат женски фамилии...

318

Анонимен

преди 1 година

Сащианци е време да я приключват тая война и да забранят на тъъпанарите укри да гърмят без разрешение и целоносочване от САЩ,резултата е видим,две ПВО ракети са ударили полски села!

317

До383

преди 1 година

Виж сега,и твоите любимци отвъд океана предполагам и те нямат ракети с конвеционален заряд за вадене на къртове от бункери,за тая цел си имат едни други бомби които използваха в Афганистан и Ирак,нещо подобно ползваха и руснаците в Мариупол!

316

Анонимен

преди 1 година

Тук вече си прав, Русия няма толкова точна ракета, че да удари бункер. Там всичко с отклонение, по-малко от половин километър, се води високоточно.

315

Алекс

преди 1 година

В Хага ще се съди строго ,но справедливо.Руските фашаги ще си получат присъдите за престъпленията си срещу цивилни.

314

До373

преди 1 година

Тъъпите укри са толкова некадърни,че с неумелото си използване на своето ПВО са способни да разпалят като нищо ТСВ!

313

Анонимен

преди 1 година

Днес бяха на прага да сключат мир и какво стана?Писаха как пак щели да им дадат милиарди.После съветник на Зелето обяви как Лавров глyпocти говорил и пак почна наново ...ако не им бяха давали пари едва ли щяха да се перчат.Направо си им платиха да продължат войната.500 милиона от Канада...отделно от ЕС и САЩ.Като нищо ще стане световна война.

312

Анонимен

преди 1 година

"Руски ракети, бомбиха Полша. Сега стана мазалото.. Или Русия се изнася напълно от Украйна или иде страшното" --------------------------------------------------------------------------------- Ауууу, и ти ли ще ходиш там? Не забравяй да си вземеш инсулина, хапчетата за високо кръвно и хаповете за подагра. Също и цяровете против хемороиди.

311

До374

преди 1 година

Мариупол е друга бира,там едни се бяха покрили в бункери и мазета и си мислеха че ще окрякат до второ пришествие,освен FAB-вете друг полезен ход нямаше!

310

Alex

преди 1 година

Тази сграда на снимката е поразена от ПВО ракета на ВСУ. Те са спецове в употребата на зенитни ракети срещу сградния си фонд.

309

Потвърждавам

преди 1 година

До 347 журналистите са на CNN и skynews . В репортажа на CNN на заден план зад журналистката се вижда украинец с украинският флаг на покрива на кола как прави поздрава на нацитата зигхайл. И една журналистка от raiuno взима интервю от няква жена с емблема на Бандера на якето. Зелето го хвана яд ,чене им оставят време да фабрикуват руски военни престъпления и да ВСУ да репресират местните.