23

Калин

преди 1 година

ДБ, както е известно, правят само това, което им нареди Прокопиев!

22

Анонимен

преди 1 година

Стига сте плюли Слави, за много неща е прав. Особено след като "поживя" сред политиците в парламента. То не е само да ги слушаш като лъготят и после айде на амбразурата да ги защитаваш като едни герои от друго време, дето преди се изучаваха в училище.

21

Тошко африкански

преди 1 година

Този не се ли казваше Станислав и не беше ли от Учин дол. Сега пък е започнал да скача като Стефка Костадинова или като Сергей Бубка. Те, олимпийските игри отдавна отминаха. Сега са българските политически. С такива като него и мултака Рашидов, Бойко Борисов сигурно се обръща в гроба.

20

Анонимен

преди 1 година

Славчо лъжецо посипваш главата си с пепел, само за да хвърлиш пепел в очите на хората. Видяхме те що за стока си. Лъжец, чиито мисли попадат все в задънена улица.

19

радев

преди 1 година

Слави наби здрав депесарски шут на трансжендърите и с това си записа името в историята на България със златни букви завинаги!

18

Анонимен

преди 1 година

Ех, ако така скачаше и на господарите си от ГЕРБ у ДПС ....

17

ЧАПАЕВ

преди 1 година

И ДОЙДОХА МЛАДЕЖИ ОТ ЕВРОПА С МИСЪЛТА, ЧЕ НЯМА ДА МИЯТ ПОВЕЧЕ ЧИНИ И КЕЕНЕФИ И ТУКАШНИТЕ МЛАДЕЖИ С КРЕДИТИ ОТ КРЕДИСИМО РЕШИХА, ЧЕ ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО, А ПАЧКИТЕ ЩЕ ГИ ХВЪРЛЯ РАДЕВ ИЛИ ТРИФОНОВ ОТ ВЕРТОЛЕТ? А ТО, НИТО ТРИФОНОВ, НИТО КИРО, НИТО НИКОЙ НЕ ИМ ОПРОСТИ ДЪЛГОВЕТЕ. СТУДЕНТИТЕ НА ОТИДОХА НА БРИГАДИ В САЩ , НЕ СТАНАХА БАРМАНИ И СЕРВИТЬОРКИ НА МОРЕТО ЗАРАДИ КОВИДА И ПОВЯРВАХА НА НЯКВА СИ ПРОМЯНА?

16

Реро

преди 1 година

Този, кой беше?

15

Анонимен

преди 1 година

От диваня ли е скочил?

14

ЧАЛГАР ТАП С Ъ

преди 1 година

БОЙКО БИЛ АВТОРИТАРЕН ЛИДЕР, АМИ ТИ? КАК СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ИТН? ТОШКО СПУСКАШЕ ЗАПОВЕДИТЕ ТИ - "ПИЧОВЕ, ДЪЛГИЯ ТАКА КАЗА"?

13

Луцифер

преди 1 година

Славчо, нали помниш че преди 30г. сключихме сделка?!? Каквото поиска ти го дадох, скоро ще трябва да се разплатиме - часовника цъка - ТИК ТАК ТИК ТАК.... Уреди си житейските работи, щото момента идва и те чакам те чадо мое сатанинско!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да има.Само избори до дупка.Ние сме на пряко подчинение на ЕС.

11

Анонимен

преди 1 година

Аааааа сакън,набеденият генерал,маЛтично,Мравояда и цялата останала кохорта грантоеди"мислят"и "работят"само за интересите на България!

10

toti

преди 1 година

Абе резил,кой мислиш го грижа за тебе,та те и твойте избягаха и защо ли,,???

9

Анонимен

преди 1 година

Дон Чалгара е прав, Хатанас Хатанасов е алчен, но не по-алчен от ментора си - заврения зет Пепеляшко от Драгалевци

8

ТИ НИ ГИ НАТРЕСЕ!

преди 1 година

ДА БЕШЕ НИКИ ВАСИЛЕВ ПРЕМИЕР, ОТ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТН НЯМАШЕ ТАКА ДА ГО ЗАКЪСАМЕ И ДА ДАЛДИСАМЕ С 30% ИНФЛАЦИЯ И 15 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ! КИРО И АСЕН - БЕЗ ОПИТ, ДОШЛИ ОТ НИЩОТО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ 130 МИЛИАРДА И ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА? Е, СЕГА ИМ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

Я па тоа. Като можеше да направи правителство, избяга. Като направиха коалиционно правителства го събори. Сега пак ръси мозък. Аййййййдееее бегай. Отначало и аз мислех, че иска да направи нещо, пък то само димна завеса на Баце.

6

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Прекалено много гласност му се дава на този цирков артист. Има си телевизия, който се интерсува от ерудираното му мнение, да си плати и да си я гледа.

5

българин

преди 1 година

Кой го пита тоя гробар , че и да публикувате мнението му ...??! Политически мъртвец !!

4

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Славуне измери народната любов към теб с един концерт на Националния стадион. Да те видим дали пак ще го напълниш. Такава подигравка с всичките ти три поколения почитатели направи, която не се прощава. Вече не ставаш и за дръжка на метла Дълъг.