21

реалиста

преди 1 година

До номер 20Ти нормален ли си?Ипотека 270 ,стипендия на четвъртокласничка 900,плуване,езда ,карате и к'во ли не......Истината е следната: ипотека за 100кв.апартамент 700,детска градина 700/за 1 дете, в държавните места няма/ток за октомври 92,храната поскъпна-1000 за семейство с 2 деца,без угаждане и глезотии.А отопление,газ,телефони,интернет,бензин...Измечтал си се,приятел,май не си стъпвал в Испания.

20

До Пепи и Бико

преди 1 година

Не съм на заплата, имаме семеен ресторант. Ипотеката ми е 272 евро за 180 кв.м апартамент със 6 спални. Последната фактура за ток ми е 57 евро. Децата ми ходят на плуване 80 евро за ГОДИНА, карате 20 евро за три месеца и езда 15 евро за 2 часа. В 4 клас дъщеря ми получава 900 евро стипендия за висок успех. Здравеопазването е на много високо ниво и е БЕЗПЛАТНО! Не гласуваме от както живеем в Испания. Зимата ходим на ски лятото на почивка. Толкова за гадния европейски съюз.

19

Анонимен

преди 1 година

За тях не е сигурно, но у нас е сигурно!, добре че съседите ни хранят!

18

Анонимен

преди 1 година

Немат си Боко да сваля цените

17

Анонимен

преди 1 година

Верно? Ти да видиш! То, писа се и тук, така било и в Англия, в Германия, че - тихо по терлици се спомена, и у нас дори. Ха, честити ти банани, българино! Честито ти членство в НАТО и в ЕС. По-разграбен бостан от сега тая държава никога некога не е била!

16

WatchDog

преди 1 година

Като си нямат Боко да каже "само да ме изберете и цените на бензина падат", ще ядат скъпа паеля

15

Кики и Боко:

преди 1 година

В България цените са ниски,а заплатите отлични! За народа не знаем, а и не ни пука!

14

Анонимен

преди 1 година

Ех този Кирчо бе и в Испания вдигна цените.

13

Бико

преди 1 година

Живейте си в Испания и не гласувайте в България. Такива "горди" българи с гласуване в чужбина избрахте невменяемите от тройната коалиция и проруската "Възраждане" ,която е за излизане от ЕС където хляб папате и то от най-белия.

12

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Живял съм и в Испания . Я кажи колко ти е наема на апартамента . Колко ти струва киловат енергия . Колк ти е интернета . И накрая - колко ти е чистата заплата . Другото са празни приказки за баламурници .

11

Анонимен

преди 1 година

Живеем в Испания и живота си върви, заведенията са пълни и хората харчат и се забавляват. Инфлацията не е страшна, когато имаш истинска пазарна икономика.

10

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Къде видя тия пет пъти по големи доходи ???

9

естествено че

преди 1 година

Путин е виновен....

8

Подаръчно пликче

преди 1 година

В България сме по-напред , благодарим ви ПП,ДБ,БСП. ИТН не издържаха на ограбването.

7

Планират се нови про

преди 1 година

за подкрепа на хорицата от зелковия бункер а испанския народец ще пие пак студена водица като тука

6

буци

преди 1 година

путин Путин

5

сина

преди 1 година

дрее ми за еспаньоло, а у нас - как с 800-900 лева заплата на преобладаващата част от населенето се справят с тези цени - ами бедно, мизерно - със стари дрехи, с некачествена храна, без почивки, без ресторанти, театри, излизания и други развлечения. Това е битието българско за много голяма част от населението, а вие за еспанците се грижите. Я киро да прати една две пушки на урките, белкем хера ни поотпусне примката на врата!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо,ама кога повече тежи инфлацията,когато имаш доходи пет пъти по големи от нашите и идентични цени на храната и всичко поскъпне да речем двойно?

3

Анонимен

преди 1 година

Колониална планова инфлация

2

Анонимен

преди 1 година

Хм, в края на статията има грешка, трябва да стане - Планират се нови програми за поскъпване.