26

Анонимен

преди 1 година

Всичките които пишете с либерален плам и правоверен западняшки огън в очите, ще ви повярваме, когато приложите същите критерии към Запада. В щатите изпогърмяха маса народ по протестите, които изпотарашиха половината страна - нито санкции, нито възмущение от полицейска репресия. Във Франция последното десетилетие са смазали куп протести, включително и с убити - пак тишина. Псевдоморалът ви не може да се прилага избирателно.

25

Анонимен

преди 1 година

Али Даи - дали е бил вербуван, докато е подритвал топката по игрищата на непогрешимия запад? Дали е бил използван от някое НПО и от романтично безхаберие се е забъркал в опасни неща? Не знаем, няма и да знаем. Дори най-полицейската държава внимава с резките движения не от добри чувства, а от чист прагматизъм. За да се стигне дотам с присъдата вероятността да е сгазил лука сериозно не е малка.

24

29,

преди 1 година

Вместо да обиждаш,понеже само това умееш, да си беше прочел сам собствените нескопосани писания, да не се налага да ти ги напомнят хората. Написаното от теб е тъй грамотно и ясно, че само ти си разбираш какво си искал да кажеш. Ами да, за енти път - "нормално е", съгласно законите на държавата им за едно деяние всеки да бъде наказван еднакво. Иначе ако си искал да кажеш, че законът им е несправедлив - да беше писал това, че се и сърдиш на хората, понеже не умееш да се изразяваш.

23

До Анонимен 21

преди 1 година

Май ти си "мало..." или каквото си написал. Самне си помниш творенията от преди минути. Постът, на който ти отговаря 17 започва със следното: "Тия нормални ли са? Осъдиха на смърт..." - това си писал, това ти казват - нормално е зеконът да се прилага еднакво спрямо всички. Щом за обикновените граждани има такаваприсъда за това поведение,нормално е същото да е и за този футболист и всеки друг. То да не ти е България и либерастията, дето присъди се дават според статуса, а не според извършеното?

22

Анонимен

преди 1 година

Сега чакаме "Иранска пролет" през есетна ли? Моделът е изтъркан отдавна. Как се не сетиха за нещо по-различно?

21

Анонимен

преди 1 година

Като гледам тоталното безхаберие и липса на възпитание докъде доведе нас и останалите почитатели на изкривените либерални ценности, та си мисля, че истината е нейде посредата, но никак не е ни при нас, ни при тия хора. И то - ако новината е вярна. Защото от години новини няма. Има пропаганда.

20

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм, че в ЮАР има загинали замбийски бежанци, ама за тях защо не пишете?

19

Кога мислим

преди 1 година

да си отрежем и другия крак? В смисъл, отрязахме си единия за Украйна и демокрацията там, а сега не е ли време да си отрежем и другия, за да има демокрация и в Иран? Между другото, от два дни се счупиха да ги тестват тия тенекии, дето са артисали от БА.

18

Анонимен

преди 1 година

Всеки опит във Иран да бъде реализирана цветна революция, ще бъде смачкан безцеремонно.

17

Анонимен

преди 1 година

Когато се превъзпитатимат шанс да започнат на живота си на ново, а в САЩ, ако не си на мнението на джендрскикулт ти съсипват живота и край с теб и превъзпитание не може да ти помогне.

16

Анонимен

преди 1 година

"Осъдиха на смърт най-великият ирански футболист Али Даи" ------------------- Значи законът да се прилага различно, в зависимост дали провинения ни е симпатичен или не, като на запад?

15

до Лидия

преди 1 година

ми отивай там кат ти харесва, само не забравяй да се покриеш добре

14

Анонимен

преди 1 година

Хамериканските деца отепай ги не знаят на кой континент се намира СЩ и от кой са получили независимост в същото време си мислят, че са най-великите на света.

13

приятелите

преди 1 година

на Путин! до там докара Русия джуджето

12

Хахахаха

преди 1 година

Щом NYT са го писали значи е вЕрно!!! Може сляпо да четете DW,CNN,BBC и днес....вЕрвайте им.... Краварите се опитват да внесат демокрация и в Иран, но Персите са древен народ имат си армия и няма да се подложат като нас.

11

Анонимен

преди 1 година

При нас такива деца с внуци са на свобода и правят зуллуми.

10

Браво!

преди 1 година

Когато Кравария се изтегли от България, ще превъзпитаваме по същия начин грантоядите в ТВО-тата, а децата им в ТВУ-тата.

9

Анонимен

преди 1 година

В Иран се прави опит за цветна революция по американски модел. Трябва веднага да се потуши, да не стане като Либия.

8

Анонимен

преди 1 година

А мен едно време баба на село хубаво ме превъзпитаваше с дървото. По целия двор и градина ме гонеше, да ме светне по гъззооо и гърбооо.

7

Анонимен

преди 1 година

Военната структура "Вагнер" на Руската федерация е велика и неотразима!