11

Кико

преди 1 година

Външният вид говори 100% за вътрешния мир на индивида!

10

FBI

преди 1 година

Не само Майкрософт са под наблюдение и работят в съгласие с Федералното правителство. Всички, абсолютно всички, браузъри и ОС в момента са настроени така, че чрез тях тече цялата информация за вас и вашите действия в Мрежата. Не правят изключение нито Юбунту, нито Кали Линъкс, нито т.нар VPNs. Да, имаше една много хубава програмка предназначена за немското разузнаване и обнародвана, като JonDonym. Уви, затриха я. Стартирайки компа от флаш драйв или DVD и ... изчезваш от нета, а си в него.

9

Анонимен

преди 1 година

Потърсете в интернет Галилей Симеонов. Това е художник, професор. Вижте как е живял 30 г.!!! преди да почине на 93 през 2021 г.,и хай-важно какви картини е нарисувал. Има и документален филм по tv1. Вижте! И чуйте какво и как говори!

8

д-р Дрегер

преди 1 година

Много е як тоя. Натисна своите да приемат закон който задължава социалните мрежи да модерират. Те се бориха със зъби и нокти против закона ама ония си го приеха. Доналдо беше кажи-речи първия пострадал от тоя закон.

7

Анонимен

преди 1 година

Според разследващия журналист през последните години се е формализирал процес, в който държавни служители директно посочват на Фейсбук, Туитър и Инстаграм какво съдържание да бъде ограничавано и премахвано. Фанг твърди още, че представители на ФБР и други служби са се срещали всеки месец с ръководствата на частни компании.

6

Анонимен

преди 1 година

Репресивните органи на федералната държава са форматирали желанието си за цензура като борба с дезинформацията. Изобилие от имейли демонстрира колаборация между Департамента по вътрешна сигурност и частния сектор. В един от информационните течове четем как висш шеф в Майкрософт пише до Департамента по вътрешна сигурност следното: Платформите трябва да бъдат в комфорт с правителството.

5

Анонимен

преди 1 година

Допълнителна светлина върху тайната операция по смазване на свободното слово хвърлят и документи, разкрити по време на делото на главния прокурор на Мисури срещу администрацията на Джо Байдън, според което така наречените Биг Тех компании работят с властта за потискане на правата на гражданите, гарантирани от Първата поправка в Конституцията.

4

Анонимен

преди 1 година

Изнесената информация показва как те заедно обсъждат цензурирането на пълна палитра от теми като катастрофалното изтегляне на американската армия от Афганистан, коронавирус пандемията, расовата справедливост и характера на американското влияние и въвличане във войната в Украйна.

3

Анонимен

преди 1 година

Той публикува изтекли официални документи, които демонстрират системната съвместна работа между висшите ръководства на могъщи дигитални социални платформи като Фейсбук и Туитър, и федералното правителство в лицето на ФБР и Департамента по вътрешна сигурност на САЩ.

2

Анонимен

преди 1 година

Но какво се получава, когато словото на гражданите и пазарът на идеи се концентрират в шепа дигитални конгломерати, а те от своя страна влязат в съглашение с репресивните органи на властта, за да заглушават различните гледни точки като в същото време използват технологията, за да налагат официално одобрените от правителството тези и теми? Уви, за подобно покварено явление сигнализира преди дни разследващият журналист от The Intercept Ли Фанг.

1

Анонимен

преди 1 година

Първата поправка в Американската конституция е историческа гордост на могъщата държава. Дизайнът на този легендарен закон от 1791-а година трябва да гарантира, че федералното правителство няма да цензурира словото на гражданите и да се намесва в свободния пазар на идеи.