7

Анонимен

преди 1 година

Айде ще ви видиме на изборите, пак къде ще сте.

6

Анонимен

преди 1 година

Машинният вот е идеален за фалшифициране! Секционните машини-играчки не е необходимо да са манипулирани. В последната машина, която обобщава резултатите става мошеничеството! Помним как от ЦИК забавяха обявяване на окочателните резултати, докато изместят желаната партия на 1-о място!

5

и без машинки

преди 1 година

вече няма да сте на трето място , търсете се след 5-6_то :)

4

Кой се страхува от

преди 1 година

Хартията? Защо задължително не се броят контролите от машината? Как в рамките на два-три месеца едни и същи хора гласуват за две различни партии и сменят местата им, като едната даже изпада от парламента?

3

Влади

преди 1 година

Щом тукашните тр олове яростно защитават мъдурките, значи тези венецуелски ментаци са програмирани от фалшивите програмисти от Сиела, платени от задкулисието което плаща и тук , на същите тро.лове. При последните 3 гласувания, през последните 2 часа партиите , плащани от задкулисието ИТН и после ПП изведнъж печелеха стотици хиляди гласове, много странно...Чак комунистите разбраха, че ги цакат ПП партньорите.

2

toti

преди 1 година

Нещатници сте всички от БСП и никой няма повече да ви подкрепи ,защото само за това мислите ,а чакайте провал ПОД 5%

1

Алекс

преди 1 година

И къде се гласува с хартия? По села и паланки.Тези ли ще определят бъдещето на България? БСП-то беше ревностен защитник на машинното гласуване.Сега върна хартията.Разбра,че без купен вот в махалите ,ще изпадне от парламента.***.