35

муспи

преди 1 година

Нищо не е направил аа Българиа, след като е играл за ЦСКА. Това е емлемата на тази банда, дето докара България до закриване, и вече си има и две цесекета.

34

ицо е един голям

преди 1 година

***!това е истината!може да е най-големия ритнитопковец ,но и най-големия груб ***.виждал съм го как псува хората като играе белот.ако аз играех,щях да му изтряскам един два в тъпата тиква...слави не е по нагоре ...като си е дал парите на ружа,сега си скубе косите,дето ги няма...затуй и в политиката се опита да влезе...

33

Ортодокс

преди 1 година

Бил ***. Абе, шарранни, какъв да бъде. За да бъдеш футболист не се изсиква партийно поръчение, висше образование, перфектна лексика и реторика, а само едно - да вкарваш голове. Вече ви беше казано, но вие продължавате старата песен на нов глас. Дреме ми какво е казал Слави, но си спомнят какъв импулсивен и талантлив играч беше Камата.

32

Old Motherfucker

преди 1 година

Стейтмънтът по-долу беше адресиран до многознаещият номер 29. И Левски, и Ботев не са оставили болници, пътища, а и какво повече да направи, като прослави името "България" по целия свят. Знаят го в САЩ, Канада, цяла Европа, Русия и т.н.

31

Old Motherfucker

преди 1 година

Тука пишат тийнейджъри, ходели прави под масата. Името Христо Стоичков свети в историята на футбола и сред футболните привърженици в целия свят. Златна топка, Златна обувка, носител на Суперкупата на Европа, Купата на европейските шампиони, голмайстор на Световното първенство по футбол 1994 г. в САЩ с отбелязани 6 попадения. Христо Стоичков е трикратен шампион на България с ЦСКА и петкратен шампион на Испания с Барселона, където остава със статут на легенда. Аман от късогледи булгарянци.

30

Анонимен

преди 1 година

Бай *** посланика ни по света.Те му се смеят той смята,че го уважават.Ице,вземи си сложи тая топка вместо главата.Ще ти ходи.А за Слави,певачка беше и дотам.Не става нищо от него.

29

Анонимен

преди 1 година

Какво точно е направил за България може ли някой да обясни? Университет ли построи? Болници ли построи? В Европарламента или ООН или САЩ лобира за интересите на България ли? Известен Българин, който направи пари и живее в Испания и не се интересува от България. Нито го мразя, нито го обичам. Да е жив и здрав, парите си ги изкара честно, но КАКВО Е НАПРАВИЛ, ЧЕ ДА МУ СЕ КЛАНЯМЕ?

28

Анонимен

преди 1 година

До Трак, а ти ко направи за България?.. че не мога да сетя

27

Анонимен

преди 1 година

До И досегаТака де, просто футболист, нищо кой знае какво

26

Партизаните

преди 1 година

Така е друг кюрд какво е правил за нас нищо , а ицата квот можа изсмука като кинти ...

25

Попов

преди 1 година

И Славчо Трифонов направи много, но всичко е лошо!

24

Анонимен

преди 1 година

Аре стига, Стоичков отдавна влезе в клуба на ненавижданите, особенно след като се включи и в кампаниите за залози. България има една реклама която върви най много и тя е за залози, следвана от ипотеки и кредити, следвана от вдигни самолета. Пълен абсурд

23

Трак

преди 1 година

Абе Славуца я кажи кво в направил за България този комунистически бо-:*** Стоичков и мутренски гамен . Кажи бе ***-:дал мръ-сен чалгарски. Подобри икономиката на Бг ли оправи демографския колапс Ли оправи здравеопазването ли откри лекарство срещу рак и СПИН ли нареди ни в Г-9 ли ? Кво е направил за България и кво е направил за благосъстоянието на българите бе не-щастен чалгар

22

ЗАВИЖДАТЕ ЛИ МУ..??

преди 1 година

ЗАВИЖДАТЕ ЛИ МУ...??

21

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има друг такъв фетишист към златната топка като Стоичков.Това е психика на дивак,а не на нормален човек.Няма друг носител на топката да живее постоянно с нея.Да я гали,показва,носи.Фетишизъм.

20

ИЦО-ПРЕЗИДЕНТ..!!

преди 1 година

Най - адекватния българин на Земята..

19

Анонимен

преди 1 година

Направи много за съсипването на футбола след 2004.

18

Граматик

преди 1 година

Добре де, ама ужасни сте това журна лята. Не може да напишете Слави за Стоичков. Или Слави за Ицо, или Трифонов за Стоичков.

17

Анонимен

преди 1 година

Абе Стоичков,това не са ти комплексираните диваци из Бг.Стига с тая златна топка...Ти като нямаш мозък в главата каква полза от тая топка.

16

фен

преди 1 година

плешивия наркоман хвали кюрда ли ве, другия интелект пък се сърдел че плешивия не му пял без пари на бенефиса в барса, плешивия пък викал аз на полупразни стадиони не пея и т.н. докато неуцели от по хубавата партида от вчера