26

Хмх

преди 1 година

До 999 И защо да не ползвам шал вместо маска? И бездруго през месеците, в коино нося шал си завирам цялата муцуна в него, когато наоколо има повече хора. Не за друго, ами повечето миришат.

25

Анонимен

преди 1 година

Опаа, едно от жертвенните агънца(овца). На запад започнаха да се усещат, че кукловодите ще ги дадат курбан и се изпокриха. Нашите явно още не се усещат.

24

Индиввид без бъдеще

преди 1 година

Трибуналът предстои!

23

Анонимен

преди 1 година

Много е права професорката за маските ,я вижте миналата година като бяха задължителни ,да сте чули някой да е бил болен от грип ,или за поне един грипен щам ? Не ,нямаше грип ,значи е било защото всички са били с маски :))))

22

ПорЦелан

преди 1 година

Червен конец вързан на палеца на левият крак също предпазва, а торбичка с въглен от дърво запалено от светкавица даже и лекува, ако го носим в торбичка на шията.

21

Albi

преди 1 година

Пак ли? Цирк. Астролозите, математиците и баячките и те трябва да лапат.

20

Анонимен

преди 1 година

Само в празната бедняшка глава на *** маската е "за да малчити", както каза плоскоземецът Милен Тсветкофф. От сума години развитите цивилизации използват маски и заболеваемостта от сезонен грип е около 1/8 спрямо процентът в голташка България. *** не смее увеличение на заплатата си да поиска от страх, работи като роб, но маската му нарушавала правата. Плиткоумни бедняци, сър, какво да ги правиш...

19

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До 2Като ти харесва Китай, що не си събираш багажа и да отпрашиш натам? А по отношение на коментара на тази измислена професора, маските предпазват от вируси, колкото гащите предпазват от пръдня!

18

Селянин

преди 1 година

Само да сте посмели пак да върнете маските.Не стига че на касата на супермаркета ще ми изпразнят портфейла,че дори и маска ще нося да ги пазя.Аре нема нужда

17

Чоко

преди 1 година

Мине не мине и хоп пак маски. Тези шарлатани с бели престилки е крайно време да бъдат набутани там където слънце не огрява. Чак тогава ще премине и ковида и грипа.

16

Читател

преди 1 година

Затворете устата на тази, защото е срам! Да обясни защо подписа за биолаборатория!

15

Селянин

преди 1 година

Маската предпазва от вируси,колкото границата ни от бежанци-демек нищо!

14

киро

преди 1 година

Тая маска нали знаеш, къде да си я нав..реш!?

13

Анонимен

преди 1 година

Не маската, а прополисът.

12

Анонимен

преди 1 година

Първо маски доброволно после ваксини задължително, за това повече маска няма да се излъжа да сложа. Не съм предполагал че може да има такива измамници сред учените.

11

Става

преди 1 година

Ама за друго

10

Стига глупости бе.

преди 1 година

И фереджето още повече? В Испания има на ден 117 умрели на ден в повече отколкото нормално има. И като се анализират данните излиза че 1/3 се дължи именно на маските, при това директно - от атипични гъбични, бактериални и вирусни инфекции. Микроорганизми, които нормално са по кожата и в устата, но маската ги вкарва в белия дроб и от белия дроб в стомаха и хранопровода. Тези доктори, които съветват да се носи маска навсякъде са за съд.

9

Анонимен

преди 1 година

Тази баба кога ще бъде линчувана???

8

Пен

преди 1 година

Проф. Христова да ходи да се ......

7

....

преди 1 година

маските са за ковидо робите, които си ги носят навсякъде, на нас нормалните хора тези вонящи намордници не са ни нужни..