10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Как се само сетиха! Браво!"- Тези престъпници срещу народа сега ли се сетиха??? Е,няма да ни излъжат ОТНОВО с техните голи обещания! Защо не осигуриха посилни цени и помощи за хората докато стискаха кокала!? С поредната фалшива загриженост се мъчат да изпъкнат,но НЕ! Едва ли има още хора,които да се подведат отново от розовите им обещания! МНОГО НАГЛИ! МНОГО ОПАСНО И СТРАШНО ЩЕ СТАНЕ,АКО ОТНОВО СЕ НАМЕСТЯТ ВЪВ ВЛАСТТА!

9

Я, какви хубавци!

преди 1 година

Тези на снимката. Не знаят ли, че втората половина на ноември не е най-подходящото време да се нищят проблемите с дървата за огрев? Партия, която е способна да ръководи държава, ще формулира в две изречения предлаганото от нея решение на проблема, което да може да се реализира до дни. Някой от тях някога спал ли е в неотоплена къща? Има ли представа как може да оцелее в такива условия някоя 80-годишна баба, която нито има сили сама да си събере дърва в гората, нито има кой да се погрижи за нея?

8

П.К.

преди 1 година

Ние пък, не искаме, а настояваме и претендираме, че тоя отбор от некадърници, подмазвачи и за нищо неставащи трябва да бъде разнищен от Българската Прокуратура за всички НЕГАТИВНИ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ ПРЕЗ СВОЕТО МИСТЕРИОЗНО "УПРАВЛЕНИЕ", ДОНЕСЛИ ГОЛЕМИ ЩЕТИ И СТРАДАНИЯ НА БЪЛГАРИЯ, НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. ПРАНГИ, СЪД И ВЪДВОРЯВАНЕ ЗАД РЕШЕТКИ.

7

Анонимен

преди 1 година

Ток и газ, екологично чисти горива, да се садят гори, за да има какво да се сече!

6

Анонимен

преди 1 година

Как се само сетиха! Браво!

5

ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ВИЕ НЕ

преди 1 година

МВР, ДАНС, ВКР, ДАР, НСО, МО, СЪДЕБНА ОХРАНА, ОП, ПОЛИТИЦИ, МАГИСТРАТИ...... !

4

Samo minavam

преди 1 година

Горите са бастисани, под знамето за права и свободи. Видно е. Дърва няма и в скоро време, ще се нареждате да пиете вода, от чучура на Доган

3

Анонимен

преди 1 година

До Радев= Бойко... Аве , що ЕС няма армия ?Явно Путин е виновен пак !

2

Анонимен

преди 1 година

И кво станЪ ?Нинова : ''Дървата ще бъдат много еФтини , под 80 лева ".Айде купете си дърва ВЕЧЕ , и под 180 лева ,.. амЪ друК пъД !

1

Радев= Бойко

преди 1 година

Радевата зима е вече факт ..