110

Украинка

преди 1 година

До 131.ох, как ми се иска да те напсувам, но не дават, затова ще те наплюя пфу

109

до 131

преди 1 година

Ситуацията ще бъде още по-жалка ако възхваляваме ВСУ, защото в телеграм ежедневно се качват видеа, как провеждат неуспешни атаки срещу позиции на РФ. И не намираш ли за странно, как украинската страна и цяло НАТО бяха строго за разрешаване на конфликта посредством военни действия и след изтеглянето на РФ от Херсон всички задружно запяха за дипломация. От моя гледна точка е доста странно... чуха се и слухове, че американските бани били тайно приканени да продължат работа с руските банки.

108

Анонимен

преди 1 година

До всички копейки. Колкото повече плюете по Зеленски, толкова по жалък излежда Путин Колкото повече плюете по ВСУ , толкова по жалка изглежда сбирщината от мобилизирани крепостни кръстена руска армия. Ако ВСУ са слаби и бият руската армия, колко е слаба руската армия ?

107

Отговор:

преди 1 година

Защото се е обезводнил от бЕлото,шмъркалника!

106

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка РФ си осигури сухоземна връзка с Крим, всичко останало са подробности

105

До 123 114,119

преди 1 година

Още преди 1944,селяните са съхранявали дини до Коледа и Нова година! Затрупвали са ги с жито в хамбарите!

104

До 122 до 121

преди 1 година

Ако теб бяха избрали 2019 за президент на Украйна, какво щеше да правиш? Това по-ясно ли ти е?

103

пуйката

преди 1 година

Станишев като роден в Херсон какъв се води - украинец или руснак?

102

До 121

преди 1 година

До До 120 Я си прочети въпроса, виж първо дали си отправил въпроса до адресата на когото искаш да питаш, че нещо не мога да схвана никаква логика във въпроса ти? Ей богу, нямате си на идея какви 0лиг0фpeHи са русофобите!!!

101

До 120

преди 1 година

На колко държави президентите, биха ги подарили на силния съсед, без съпротива? 1

100

Анонимен

преди 1 година

Защото е наркоман и най-вече защото много лъже и на съвеста му тежат половин милион човешки животи на украински войници, жени, деца и старци!!!Затова иска диня не знаете ли???

99

До 114

преди 1 година

Какво разбираш от дини?

98

До 102

преди 1 година

Така говорехте и когато го начуккахха на СеСеСеРетата. Сега е ред на Блатная и няма връщане назад. Целият свят видя разгрома на напабедимая. Вие на каква дрога сте, че още халюцинирате?

97

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен112е*ате у поето, тва ако те прочете захарова минимум прапорщик ше ти дадат

96

do 112

преди 1 година

Към колко часа да чакаме рашистите да окупират отново Херсон?

95

Русомраз

преди 1 година

До Анонимен 112 --- Руснаците, колега, не се оттеглиха. Колко пъти да ви го обясняват, че проблемът е другаде - натеглиха им го два ката и ще продължават да ги изритват, докато ги натирят обратно в тяхната червена ккоччина.

94

Анонимен

преди 1 година

Херсон въобще не е бил превзет, защото руснаците просто се оттеглиха временно. Все едно да покориш Монблан, защото той просто се е свил, за да те погълне после. Ама нали всички разбираме от военни стратегии. За 1 ден става, ако си пуснеш авиацията да унищожи всичко живо с килим от бомби. Но тук става дума за един народ и Путин не може да си го позволи, както американците в кувейт.

93

Анонимен

преди 1 година

Освен за дини, напишете по колко войници загиват в тази война на Запада. Питам се тези 1400 военни украинци и чужденци, които са убити само при последното село Павловка, май беше, кой и как ги погребва. Зеленски счита ли ги за хора или и те са "дини за изяждане"?

92

Анонимен

преди 1 година

Смърт и само смърт. Това искат щатите и техния Еленски. Харесвайте ги ПОВЕЧЕ, защото по новите западни правила, да умреш е СТРАХОТНО! :)

91

Анонимен

преди 1 година

Аман от зелени наркомани и откачалки. И футбола започна да замира, след като почнаха да карат футболистите да слагат ЛГБТКЮ+ лентички. Света отива по дяволите!!!