47

Анонимен

преди 1 година

Кого търсят сега Ашрам Албашир или Билал Хасан щот някъде нещо писаха,че са били едно и също лице понеже Билал бил главния организатор на атентата,който бил живял с жената Ахрам Албашир и женен за нея,която оставила бомбата на пейката където избухнала,но преди това писаха,че тя била живяла с Ашрам Албашир и омъжена за него заради което е приела неговото фамилно име Албашир,като негова жена,което се оказва,че мъжът е приел фамилното име на жена си по документ след свадбата за прикритие от Хасан.

46

Анонимен

преди 1 година

Така ли ни нареди ердоганецо, тоа номер го знаем вече от Бокото!

45

do 60

преди 1 година

а от къде знаеш че е терорист? Само щото Ердогон го нарича "свързан с атентата"? Много бързо слагате присъди на тоз на оня. То според турците и Левски е терорист. Както и да е , всеки има право на мнение, дори то и да е глупаво

44

чудно

преди 1 година

Защо турците не го разстреляха на границата,както убиха наш полицай?!!

43

до днес бг

преди 1 година

Лъжлива и подвеждаща новина... аз следя турските медии не се говори за България, а за Гърция. Плановете са били: след атентата тази жена, която оставя бомбата да бъде елиминирана (за да затруднят издирването), а част от организаторите на територията на Турция да избягат в Гърция..

42

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

МИ ОТ 2 ГОДИНИ ГРАНИЦАТА НИ Е РАЗГРАДЕНА И КОЙТО СИ ИСКА МИНАВА И ОТСАМ ГО ЧАКА ТАКСИ И КАНАЛДЖИЯ? КЪДЕ СИ БОЙКО? НА КОЙ НИ ОСТАВИ? ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СНИМАШЕ ОГРАДАТА ВСЕКИ ДЕН, А НИНОВА КАТО ВИЦЕ ПРЕМИЕР ЗАЩО НЕ ПРАТИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЯКОЙ ДА Я СНИМА, НИЩО ЧЕ НА МЕСТА ОГРАДАТА Я НЯМАШЕ ИЛИ БЕШЕ КАТО ШВЕЙЦАРСКО СИРЕНЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ?

41

Случаен

преди 1 година

Да го настанят в някой хотел на Черноморието. Има нужда от почивка, да се съвземе след преживяното.

40

така е..

преди 1 година

Това немогат да го разберат много хора, одобряват терористичен акт. Но подкрепяйки това те поощтряват тероризма. Ако някой ден България или друга страна станат неудобни или непослушни и тук ще направят същото. Така, че много трябва да внимаваме. И другото което е, че всеки можеше да е в този площад...

39

Икономист

преди 1 година

Е, добре де, но нали според арабиста Чуков е била жена. Човек вече не знае на кого да вярва. на арабисти или на журналистите от Днес.бг.

38

Анонимен

преди 1 година

От 52 - И да не харесвата и да харесвата, факт е, че днес имаме блгари, гърци и други на Балканите. Позволено е било, да имаме цъкви и общности. Не, не е било голям кеф и свобода (иначе нямаше да има псотояннобунтове), но ако искаха тотално заличаване, прсото щяха да забранят църквите, да вземат всеки цени и да ги пръсна по техните мъже, да сложат по една ерига на мъжете и след 1 поколение, нямаше да го има тоя народ.

37

Анонимен

преди 1 година

"ако Турция беше велика страна щеше да убеди тези демокрации и богати страни като САЩ, Швеция, Германия, Франция, Финландия, Гърция да им екстрадират хората" - Докато САЩ казва, не може да убеди никого в нищо.

36

До до 39

преди 1 година

арменците са манипулатори най-големите. Видяхме как нападнаха Азарбейджан и като видаха, че азабейджанската армия буквално ги из.н.с.ха ореваха орталъка... И видяхме арменската армия буквално армията им е от пенсионери с оръжия от 2 рата световна война. Нямат пари за униформи...... През 1015 г.не беше по различно...

35

Анонимен

преди 1 година

Скоро на жълтите павета..

34

Анонимен

преди 1 година

До откакто 51 - Политиката е била точно обратнта. Ако целяха "да притопят", са имали възможността да го направят, без да ги спират. Сега, не казвам, че са го направили от човеколюбие, но реално, ако са искали, щяха да го направят.

33

откакто

преди 1 година

се навлякоха по тез земи, турците са се опитали да претопят чрез жесток геноцид , българи, арменци, гърци, сърби а сега и кюрди. Атентата е повод да се приложи безогледен терор върху всеки неудобен сега в Турция. Само Ердоган има интерес от това,

32

сега ще има

преди 1 година

много "свързани" които Ердоган иска да разчисти, странно удобен му дойде тоз атентат

31

Чук и Гек

преди 1 година

Никой, бягаш от Ердоган няма да дойде в България, защото вие в знак на добро съседство веднага ще го предадете на турските гранични власти под каквато и да е форма! Борисов, след като съда не одобряваше екстрадицията им по официален път, просто ги изгонваше /експулсираше/ към Капъ Куле, ат а ги чакаха предварително уведомените турски служители! Гърците прехвърлят топката! Когато при тях избягаха с хеликоптер 8 турски военни обвинени в опит за преврат, гърците върнаха само хеликоптера!

30

Ердоган

преди 1 година

В момента единствение начин да спрат Турция са подобни атетнати, опити за преврат и създаване на хаос. Но за 40 год. терористични актове, създадоха една воена машина независима отбранителна система и високотехнологична армия... Това което не ни убива ни прави по силни !!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Не знам за Турция колко арменци е избила, това е спорно, историците говорят различно, арменците също са избивали турци. А Германия нахлу в чужда държава и изби 26 милиона славяни. Германците избиваха цели села, от дете до старец и после запалваха всичко. Всички германци подкрепяха Хитлер, целия германски народ. Това е факт, и никой не спори за това - Германия е държава престъпник и германския народ е народ престъпник.

28

bgreality

преди 1 година

държава 15 години в ЕС и от 2004 в НАТО. държава ВЪНШНА граница на ЕС. държава искаща и в ШЕНГЕН?!!?!? това е една територия и то тотално РАЗГРАДЕНА територия, на която всеки си прави каквото пожелае влиза и излиза и си се разпределя