22

северозападняк

преди 1 година

То досега имало ли е? Викаш линейка само да констатират смъртта. Никакво бързане, никакъв опит да спасят човека. Пише протокола, товари и заминава.

21

шофьор на катафалка

преди 1 година

МинистЕро на болестите да не се прави на улав , а да разследва несменяемия от 30 години директор на бърза помощ София , лицето д-р Георги Гелев за кражби , далавери и афери заедно с неговата любовница и зам. директорка - говорителка Катя Сунгарска завършила ВИТИЗ , но ръководеща най-големият спешен център в България .

20

Додо

преди 1 година

В България Спешна Помощ няма от 33 години, реално, но пък има банани по всяко време! България направи цивилизационния си избор!

19

Закривай

преди 1 година

Тя без друго не върши работа. Загубихме човек от семейството да ги чакаме два часа и половина и то в централен квартал на София на 10 минути от Пирогов и още хилядите болници наоколо. Безсрамници!

18

Анонимен

преди 1 година

преди 2 г когато баба ми получи инсулт тия наглеци караха мен и майка ми която е с дискова херния да я смъкваме сами

17

Сахар

преди 1 година

Закривай!Българите сме като шотландски боец - накрая ще остане само един!

16

Затвор за ГЕРБ

преди 1 година

Опасността не е отминала, от това което сте написали.. 50% от сегашните спешни медици са в пенсионна възраст! Честно казано , напоследък ми се наложи доста по лекари да ходя и тези над 60 г са доста !! Младите са некомпетентни! Пожелавам на всички гласували някога за ГЕРБ да ги лекуват тези младите !

15

maloumniko

преди 1 година

До Анонимен 12Фигуранта да не е бил 12г на власт та го споменаваш?Толкова сте ограничени и промити герберските *** че по далече от носа си не виждате....

14

М

преди 1 година

Не само в спешната помощ. Погромът е навсякъде в обществото на България. За 33 години няма сфера която да не е разрушена и деформирана. Но понеже промените стават бавно не се усещат от голяма част от народа/ като бавно сварената жаба/ Аз обаче помня и сравнявам. И ще Ви кажа че това което е сега е срам и позор за нацията и нещастие за народа български.

13

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите ще искат да ни оставят без здравеопазване,за да умират хора и да се съкрати населението.Ще видите.Парите от там ще се пренасочват за оръжия.В Испания имаше митинг заради това.

12

Анонимен

преди 1 година

ДАНО след "управлението "на жалкия фигурант остане поне един българин по тази територия!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Че кой е луд да работи в спешното! Да го бият ромите? Не, мерси. Оправяйте се сами!

10

Анонимен

преди 1 година

Не е важно да имаме лекари. Докато имаме 80,000 куки дето ловят 15 годишни деца с цигара марихуаната спя спокойно.

9

Анонимен

преди 1 година

Първо идват след 1 час , или ще умреш или ще се оправиш, нищо не правят. На майка ми със симптоми за инсулт дори кръвното не измериха. Тя си отиде след усложнения от инсулт. Не виждам смисъл от тази помощ.

8

Анонимен

преди 1 година

Качвам се на линейката с бай паса и айнц-у-цвай-цу-дрън и в Берлин на евтинджоса в клуба на богатите.

7

по времето на Боко..

преди 1 година

по времето на Боко в София останаха 12 държавни линейки. За цяла София. За България са под 50. Така е с човек ,който се хвали как изнасяме лекари и мед сестри.

6

Анонимен

преди 1 година

Еми та нали сме в Европейския съюз ... Направо званите на 112 и ви пращат линейка от Блюксел .За какво ви е спешна помощ ..Само ваксини трябват за да се осъзвайне колко сте "ПРОСТИ" В 2022 Година идиотиииии

5

Анонимен

преди 1 година

В България спешната помощ, реално изпълнява функциите на джи пи-та на бойковия електорат. Така че закривай за да не се мъчат медици , фелдшери, сестри и шофьори на реанимобили. Айше като има зъбобол,ще ходи и плаща на зъболекар,а няма да звъни на 112 и да лъже,че от зъба, болката се върти,минала през сърцето,корема,та чак й отекли краката.

4

Анонимен

преди 1 година

Значи е време да спираме да си плащаме здравните !Държавата не си изпълнява задълженията

3

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно - сами ще си бием бустерите.