15

Алекс

преди 1 година

Никой не е длъжен да осигурява жилище на здрава жена в работоспособна възраст.Щом и харесва да живее на полето, да го прави.

14

Илинден

преди 1 година

Съгласен съм с Константинов.

13

Дали някой изясни:

преди 1 година

Жената дали знае, че жителство както през социализма, вече няма?

12

Тя бърка понятията

преди 1 година

В България вече жителство няма. Жената иска адресна регистрация. Защо толкова много настоява за това, тя си знае. Вероятно разчита, че под медиен натиск някоя институция ще се почувства неудобно и ще я регистрира на някакъв адрес. Няма ли кой да й обясни защо хората се въздържат да регистрират дори роднини и познати на своя адрес? Какво пречи да се регистрира на адреса на изгорялата си къща, като разпъне там тези найлони, ако наистина зорът е само за каквато и да е адресна регистрация?

11

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ ПЕТ ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ ,ЗА ИЗПАДНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ПОД НЕБЕТО.ТОВА МОГАТ ПАРТИИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ БЪЛГАРИЯ ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА С.А.Щ. ПОСЛЕДНИТЕ 32Г.

10

това е

преди 1 година

работа за психиатрите .

9

Анонимен

преди 1 година

Както обикновено, накрая ще се окаже някоя луда за 4ти км.

8

Анонимен

преди 1 година

Тая луда бабушкера не разбира, че да и купят и обзаведат фургон струва много по-скъпо на хората, отколкото да я приютят за през зимата. А и с фургон също няма да и дадат адрес, защото там няма улица.

7

Дуле Савич

преди 1 година

Странен развой на събитията, уж иска да й се помогне, пък отказва помощ. Малко Параграф 22 ми идва. Поклон пред отец Николай, че се е отзовал и е намерил дом за жената.

6

Анонимен

преди 1 година

Тя казва, че иска жителство. Но жителство къде, в кой град или в България по принцип? Тук има нещо много странно...

5

Анонимен

преди 1 година

Нищо нередно няма, това да останеш без работа и да те изгонят на улицата е висша американска ценност, във ФАЩ всеки десети е така, кво искате па тука у колонията?

4

Анонимен

преди 1 година

Да се запише украински бежанец!!!!! И от нивата направо на хотел 5 звезди безплатно!!

3

maca

преди 1 година

Е това е то, няма как да помогнеш на някого, който не иска да му се помогне или ако твоята помощ не отговаря на исканата такава - искала фургон, ми то и аз искам вила на брега на морето *** не ми дават.

2

ФАКТ

преди 1 година

ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ на българи не помага!!!

1

Киро ще

преди 1 година

дари ли поне една негова заплата?