21

Димитър

преди 1 година

Аверчетата във Ватикна, с копия не работят.

20

ПЪЛНО ПАДЕНИЕ

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ и ГЕРМАНЦИТЕ с право са Православни и Протестанти защото видяхте Католическата АЛА-БАЛА какво клане забъка между германци и славяни което още продължава......Вождът на ХУНИТЕ БАЛАМБЕР сме им били колкото Аларих,Аланите,Алеманите са жълти монголоиди от планината АЛТАЙ......АЛА-БАЛА ПАПАТА и АЛА-БАЛА КАТОЛИЦИЗМА пак пробутват лъжливо АЛА-БАЛА фокусничество на Копърфилд и Шифър....ЗВЕЗДАТА дето ще счупва краката на своите при Папата....Франкенщайнски са победите на Стоичков и е за ЗАТВОР

19

ПАПА ФРАНКЕНЩАЙН

преди 1 година

БАЛЪК КАТОЛИЦИ барабар с Папата дето АНГЛИЯ ги разгроми с ШЕСТ на Нула в София......За БАЛЕК ПАПАТА и БАЛЪК ВАТИКАНАНАТА ХИЛЯДОЛЕТНАТА МЪДРОСТ на Българският народ се е произнесла че РОМА е градът на ЛЪЖЛИВЛИТЕ ФОКУСНИЦИ.......Вождът на ХУНИТЕ БАЛАМБЕР плюс АЛАРИХ,АЛАНИТЕ,АЛЕМАНД и се получава АЛА-БАЛА Католици и Пали ФОКУС-БОКУС-АЛА-БАЛА същия този КАМАТА заплашвал в САЩ-94 ДА СЧУПВА КРАКАТА на съотборниците си при пропуски

18

Анонимен

преди 1 година

Единственият наш футболист, за когото никой не може да каже нищо лошо е Трифон Иванов. Ицо се изцапа, Лечков го видяхме също и то кой остана? Бербатов ли? Ами и той годинки върти. Нямаме школа, нямаме футбол. То не става само да се напиеш като пор и да крещиш на стадиона. Последно гледах някакъв мач и все едно гледах манекенки да се разхождат. Направо си гледах някакво модно ревю на прически и татуси. Ами не става така!

17

snegorin

преди 1 година

Попитали радио Ереван - Какво би подарил Меси при посещение на папата?Отговорът бил- 7 копия на Златната топка и 6 на Златната обувка!

16

Анонимен

преди 1 година

ТОЙ И ТИКВУН СЕ ХВАЛЕЩЕ ,ЧЕ ТРИМА ПАПИ СА ГО ПОГАЛИЛИ ПО КУХАТА КРАТУНА.СТИГА ЧУЖДУПОКЛОНИЧЕСТВО !!

15

Таня

преди 1 година

Голям е Христо Стоичков!

14

Анонимен

преди 1 година

А тука БГ фенчетата на футбола още си траят Перукан и свитата му, които никой не ги знае. Иначе ми пълнят стадионите на театрите:)) НЕ знам кои са по-големи клоуни... бфс , футболистите или публиката. Май всички? Оставихте Стоичков да замине , а сега наноът и Берба да се откаже ... после успех :))

13

Анонимен

преди 1 година

Подарил тенекия облепена с варак!

12

Анонимен

преди 1 година

Много *** тоя кюрд.

11

Анонимен

преди 1 година

Да я беше подарил на някой младежки футболен отбор да ги вдъхнови ( примерно ). На тоя, дъртия изобщо не му пука за златния подарък, по-скоро се учудва на глупостта на нашия.

10

Илия

преди 1 година

До M А ти ходил ли си в Горно Пещене а на Перперикон а в Батак, а в Никополис ад иструм, а в Перущица, в Малорад, в Чирен, Девене, Ябълково....още на хиляди места в България. Като видиш папата с какво ставаш по добър от дядо СТАВРИ или дядо Добри. Замисли се, ако можеш.

9

Велик е

преди 1 година

Стоичков, напук на всички "отворени" мишоци по-долу!!

8

Анонимен

преди 1 година

До Стефан То всички наши си мислят че като идат при папата и са намерили Бог. Нямам думи. Сещам се как Йотова падна на колене пред руския патриарх /корумпиран пияница / и му целува ръката. Това е все едно президента да падне на колене пред Путин и да му целува...ръцете. Сбъркана работа сме.

7

Анонимен

преди 1 година

До Стефан Браво, много точно казано...

6

Стефан

преди 1 година

Католик ли е тоя Стоичков....Какво като рита по добре от Божинов. Падат на колене пред папата като че ли той ги е кръщавал. Защо не подари копие на топката на село Богдан, на Трилистник...и на другите села от карловско...хората нямат къде да живеят...папата и България. Садио Мане не е по лош футболист от нашия испано-англииско говорящ Христо, но строи училища, болници, стадиони в родината си...Тоя е партия с Гр.Ганчев, с папата и рекламира ловни пушки по билбордовете. Абе...такова му котилото...

5

M

преди 1 година

Драскачите долу даже в Рим не са ходили, но хейт да има

4

Подразбрал

преди 1 година

Единият - чорбар в сърцето, другият - пентаграма в лицето; разлика: никаква!

3

Oooлe!

преди 1 година

Дaвaй Ицe, нacтъnи ro c бyтoнkитe!

2

Анонимен

преди 1 година

Пиар клоунада, ритнааме мачле за мир по свето....