23

Анонимен

преди 1 година

Колко хора взимат минимална заплата. Чистачите и тези които не ги осигуряват на истинските пари. Да ги вдигат. Даже тези от черния сектор ще почнат да плащат по-високи осигуровки.

22

Анонимен

преди 1 година

Увеличаване на заплатите без увеличена производителност е равно на инфлация!! Гонете я тая круши вишка *** че ми писна от неграмотни дебели селянки!!

21

123

преди 1 година

Ела да го кажеш на БГ "бизнесмените" в частния сектор. Как трябва да вдигнат заплатите и да се лишат от поредния откраднат милион!!! И стига сте наливали от нашите пари на всичко на държавната хранилка, че скоро и чистачки няма да останат у *** БГ!

20

Анонимен

преди 1 година

Да, и те са популисти другарко Нинова! Инфлацията до голяма степен се дължи на огромното количество новонапечатани и с нищо необезпечени пари, с които ни заляха ФЕД и ЕЦБ за Ковид помощи. Сега искат да продължат с печатницата за инфлационни помощи. Това е като да се опитваш да загасиш огън, като го заливаш с бензин. Инфлацията се лекува с високи лихви, рецесия, намаляване на потреблението и увеличена безработица. Трябва да си изпием горчивия хап. Само дето на никой не му стиска да каже на хората

19

Анонимен

преди 1 година

Другарко Нинова,Парламентарните партии в голямата си част пазят интересите на едни твои бивши съпартийци който разграбиха България,същите и сега продължават да грабят и да усвояват европари,ама виж когато стане на въпрос за вдигане на доходи се правят на улави!

18

Нинова,внесете

преди 1 година

предложениен за орязване на хиперзаплатите на политиците и висшите държавни чиновници,разликата между най-високата и най-ниската заплата да бъде неповече от 7-8 пъти;на всички имоти,фирми,предпрития и финансови авоари да станат известни собствениците и да бъде разследвано как са придобити,разкриване на офшорните сметки и откъде са парите в тях.отнемане на всичко криминално приватизирано.Тогава хората ще гласуват за вас.А-а,няма да стане,вие сте в кюпа с анонимните собственици.

17

432

преди 1 година

Tо и за популисти акъл трябва! Вие сте си обикновенни дребни сметкаджии!

16

шопендар

преди 1 година

ДАВАТ ГО полека нашите ,,упрАвници, първо техните заплати,голеееми заплати,и после на народа. ЯЗЪК НИ ЗА ,,ДЕМОКРАЦИЯТА,,НЕ НАРОД А ......

15

Анонимен

преди 1 година

А, сакън, не сте популисти. Можете да увеличавате заплатата само в бюджетната сфера. А с колкото я увеличавате, вашата ще скача 3 пъти по толкова. Колко просто, нищо популистко,

14

фаунфас

преди 1 година

***, 800 лв. минимална заплата. А да живеят те с 800 лв., ако искат да пробват, да живеят и с 1600 лв. минимална заплата при кашкавал от 30 кинта, гориво от 3 лв. и безумно скъп ток. Влачат ми я тая *** минимална заплата с по 20-50 лв. на годината веднъж и си мислят, че ние ще подскочим от радост и ще им свалим шапка. Айде да вземат превдид безумната инфлация и да направят сметка дали сега не живеем по същия начин както преди 10 години, когато минималната беше 240.

13

перко

преди 1 година

Развита икономика! Трети по ръст в ЕС. Нулева корупция и пак последни. Г-жа Лъжъ пак развърза торбата!

12

Факт

преди 1 година

Да но не на всички.

11

Анонимен

преди 1 година

Нинова да не си приписва активност и да печели дивиденти от това,има ясно разписани европравила които гласят,че МРЗ трябва да е 50% от средната за всяка една страна!

10

Анонимен

преди 1 година

Популисти сте! Заплатите ще се увеличават, ама не заради вашето мнение, а поради особеностите на пазара.

9

До анонимен 4

преди 1 година

Клечки за зъби ли правиш бре,щом те плаши това вдигане на минималният осигурителен праг с 140 лева,аман от такива набедени "бизнесмени"

8

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не ви вярва, комунизмът си отиде!, 45 стигат!

7

Тодор Тодоров

преди 1 година

Може би говориш за твоята заплата

6

Анонимен

преди 1 година

Искат 850 да е минималната, ама ние искаме да е 2000. Не стига че се сетиха като западнаха, ами и пак нищо не казаха.

5

фсфиднф

преди 1 година

Казваме, че сте популисти, защото това е чисто популистко изказване КАКТО ВСИЧКИ ДОСЕГА НА ВСЯКА ЕДНА ОТРЕПАНА ПАРТИЯ В ТАЯ СЪСИПАНА ДУПКА - БЪЛГАРИЯ!

4

Другари,

преди 1 година

...дайте да дадем! Тази едно работно място не е открила в реалното производство, но щяла щедро да раздава! Няма по-щедри от комунистите,когато се раздават чуждите пари! Още когато влязоха във властта БСП беше ясно, че ни подготвят Виденов сценарий! Питайте Гечев!