8

Анонимен

преди 1 година

След като Фъргюсън се пенсионира от тоя клуб нищо не става вече. Роналдо сбърка че се върна и само си загуби вемето, нормално е да е недоволен.

7

АнонимеН

преди 1 година

ЩОМ УПРАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ПОНАСЯ КРИТИКИ ДА СЕ ОМИТА ТЯ! АКО Е ИЗЛЪГАЛ ДА ГО СЪДЯТ! НО СЕ ВИЖДА, ЧЕ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ И ЩЕ ГО НАКАЖАТ ВЪТРЕШНО.

6

Рони

преди 1 година

Пиърс и телевизията ми платиха 1.5 милиона за интервюто пък вие ме глобявайте бухаха

5

Бразилиейро

преди 1 година

Роналдо се е филмирал с тоя финал на Световното и всичко,което е казал срещу ман юн е избиването на напрежението,което е насъбрал.Вместо да тормози националите, го направи в юнайтед! Егото му е голямо,не може да преживее якия игнор,който слабия тренер на червените му бие! И си е прав,ама те ... за кво му требва да бега от балета ... спаси дузпентус от изпадане, ман юн ще са извън топ 4 и всичко е тик-ток!

4

Анонимен

преди 1 година

Кой е тоя карагър? Ливерпълскии клон ,без никакви постижения. Кой е да коментира Краля на футбола или Юнайтед? Кристиано обича Юнайтед повече от много писачи и иидоти по разни форуми. Всичко ,което каза е ИСТИНА . Неговите действия са провокирани от треньора! Предната година имаше 20+ гола . Тен Хаг не го иска в отбора и още лятото Кристиано искаше да напусне ,защо не го пуснаха ? Това да не е карагър да го държиш на пейката ... докато Рашфорд и Мартиал горките едвам вкарват голове на 23 25г.

3

Професор Х

преди 1 година

Роналдо е един от най-великите играчи за всички времена,а еднодневките като сегашния му треньор,са анонимници,които никой няма да запомни.Те са като джуджета,които подскачат около него,за да го наплюят,но той е много високо над тях и плюнките падат върхо главите им...

2

Анонимен

преди 1 година

За живее свободата на словото в така наречения "демократичен" западен свят, който изобщо не е демократичен и където няма свобода на словото, а само цензура, пропаганда и СТРАХ

1

Евала

преди 1 година

Видя се, че няма да играе в Манчестър, ами да му намазват ските, че да се връща в Мадейра да приключи кариерата си. Вече отборът не играе за него и Роналдо не е ефективен сам, а и вече е на 37 лазарника. С арогантно и егоцентрично поведение на стари години ,не се печелят ни фенове, ни колеги.