113

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефи как за всеки убит руснак има статия - оставаш с впечатлението че фашагите са преки потомци на Дънкан Маклауд. Пропаганда - Ко, не. В демократичен ЕС цензура и пропаганда вяма

112

Българин

преди 1 година

На тоя са му дали от наркотиците на Зеленски!!

111

Анонимен

преди 1 година

"За 5 минути 10 коментара един след друг"--------------- Да де, саваш сутрин, отваряш някое бомбастично заглавие, вклйчващо Русия и Путин и вътре 40-50 идентични коментара от 1-2-*** души най-много. Искрени, вервай ми.

110

Анонимен

преди 1 година

тая война ще свърши само по един на4ин с щик в за,,дника на путин после русия може да преговаря каква репарация ще плаща век или два

109

ситуацията на Земята

преди 1 година

Kато че ли всички журналисти сте си плюли в устите. Организирано хитрувате за разлайване! Как сътворихте това изречение: "Александър Грушко, който обяви на пресконференция, че Русия не е готова да изтегли войските си от Украйна." ? :):) Нищо такова не е казвал, а е казал "Нашият президент многократно е казвал, че сме готови за преговори, но тези преговори, разбира се, трябва да вземат предвид ситуацията на терен- а и: "За изтегляне на руските войски от Украйна не може да става и дума"

108

Анонимен

преди 1 година

То хубаво, ама американците говорят с Русия, без дори да питат Украйна. Някой освен медиите слуша ли какво говорвт тези марионетки в Киев?!?

107

Анонимен

преди 1 година

Е нали Украйна е силата,а всички казват,че тя трябва да търси преговори.

106

Анонимен

преди 1 година

В конституцията пише че всички деца трябва да посещават бг училище а преподаването е на бг език

105

Анонимен

преди 1 година

студът ще излекува мозъците на украинците

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Горловка е град с областно значение и население около 250 000 а заедно с предградията е към 300 000 население преди военните действия тоест колкото Херсон.

103

Анонимен

преди 1 година

Николенко, се перчи сега, но ще яде дървото....така да е!

102

До 109

преди 1 година

https://fakti.bg/bulgaria/715106-rusia-zabrani-balgarskia-ezik-v-okupirana-ukrainahttps://bgonair.bg/a/4-world/279811-rusiya-zabrani-balgarskiya-ezik-v-okupirana-oblast-nashentsi-edvam-otselyavatТочно центровете и неделните училища са затворени.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109: Щото са със статут на бежанци а не на граждани или емигранти. Познавам поне 4 момичета, една рускиня която вече се възприема за българка, само паспорта и руски, една полу рускиня и една полу украинка и една пишман украинка. Интересното е че полу-българките ги тресе яко русофилия, а децата на мигрантите изобщо не ги бръсне политиката. Също така си падат леко феминистки. Но от анекдотични доказателства толкоз.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110: Кой казал, че не се радвам ? Всички русофили са или в амок или в обяснителен режим. Като се разкарат и от властта видгам банкет.

99

Анонимен

преди 1 година

До аз съм българофил... Да но на русофобите коментарите също са неясни а пък те нали печелят , но защо не се радват като хората.

98

Анонимен

преди 1 година

Това за българския език не е вярно. Нито едното нито другото. Отдавна е премахнато изучаването на български език като майчин в училищата и е имало неделни училища. Защо децата на украинските бежанци не ходят в български училища каквато е конституцията на България ами учат в украински център. Не го овъртайте ами отговорете.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105: От април слушам как го превземат и как издъхва, както слушам за Херсон. Разликата е, че Херсон падна, Бахмут не. А е на 5-10км от фронта от 2014та..... Та толкова за великата руска армия. С едни фермери на картофи не могат да се оправят.

96

До Анонимен 104:

преди 1 година

Аз съм българофил, на другите родината им е Русия. надали има повече от 5 човека(аз включително) да спамим. 20 мин след като почнах да спамя, платените се усетиха че трябва да си размърдат мързеливите задн...ци и хоп 10 коментара един след друг. сигурно 50% от коментарите са наши. сигурно 70% от плюсовете/минусите също. Но има и друго, *** имат навика да следват партийна линия/социология и трият неудобните. *** е, че съм троллче по душа а тия зимат лев... затова и зле коментират

95

Анонимен

преди 1 година

Е го смениха тоя дилър и това е..

94

Анонимен

преди 1 година

Например идеалиста какво искаш да кажеш за бахмуд не мога да разбера.