9

Гадняр

преди 1 година

Повратния момент за имотния пазар в България ще настъпи когато приемем еврото и лъсне голата истина. Европейски цени на недвижими имоти, ниски заплати, 4 милиона население и 50% свободни имоти (апартаменти, къщи и пр.).

8

доктор

преди 1 година

Абе като чета коментарите, някои още си въобразяват и сънуват сривове на цените на жилища. Догодина приемаме еврото, а някои бълнуват цени за София под 1500 евро. Който се нуждае от жилище, за да си реши жилищния проблем не бива да се оповава на разсъжденията на разни хорица, които мразят високите цени и активните хора на жилищния пазар.

7

до нинка

преди 1 година

хахаха само така,Нинке. Ако си изиграеш правилно картите и ти ще си милионер в евро. А тия мишки не ги слушай,нямало на кой да купува имоти в София,тотални лузъри.

6

do ninka

преди 1 година

забрави една малка подробност Нинке : )Твоят приятел има възможността да стане милионер, НЕ ти : )))

5

Маф

преди 1 година

Нека на имотната *** рия и стигне.

4

До нинка

преди 1 година

Вие сте едни милионери на хартия. Ще станете истински милионери само като продадете, което е твърде невъзможно в момента с в бъдеще ще е още по невъзможно. По вероятно е да продавате 2 на цената на един ако имате кредити. Успех

3

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Състоянието е страхотно .Догодина очаквам 15 хиляди да е квадратния метър .Нострадамус го е казал - Левски и Ботев умряха за да могат няколкостотин хиляди имотни магнат да живеят като крале ! Македония за македонците .Пирин е македонски !

2

Пффф

преди 1 година

Крайно време е да удари един земетръс в София, че да оправи качеството и цените на имотите. Каквото остане след 7 по Рихтер си заслужава 2000евро квадрата.

1

Нинка

преди 1 година

Аз съм много доволна от развитието на пазара. Моя приятел преди 2 години накупи 6 апартамента в Младост и Манастирски ливади. Аз се занимавам да дъбирам наемите и вече под 700 лв апартамент не давам и има търсене. А цените на квадрата вече удариха над 2000 евро, така че моя приятел ако реши да продава ще утрои инвестираната сума преди 2 г. Вече сме милионери в евро