10

Анонимен

преди 1 година

Най добре е народът да си направи партия, ама без членове от съществуващите партии и да управлява! По важните въпроси референдуми, като Швейцария!

9

емигрант

преди 1 година

За доброто на България не е нужно правителство съставено от това НС с никой мандат,по-доброто е нови избори и пак избори докато "окапят" всички престъпни шайки от политически пр'о'ститутки ! Плашат ви със спирала от избори, Белгия доказа, че няма страшно от това щом идеята е да се ликвидира основният проблем - КОРУПЦИЯ и успяха белгийците,правдата там победи, победи демокрацията и почтеността, но белгийците са умен народ който даде пример за подражание ! Българинът умен ли е или е контролиран ?

8

Анонимен

преди 1 година

И на децата е ясно,че партиите в парламента не се интересуват дали ще има правителство ,или не,Те усилено се подготвят за изборите догодина. НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ.

7

Муцинка Фешънлиева

преди 1 година

Демократите запазват контрола си в Сената на САЩ. Цвъ цвъ неутешимо реве. Николай Бареков пак не позна. Др. Нинова поздрави др. Нанси Пелоси. Сега всички разбраха защо трепаха Пол с чук

6

баба мара

преди 1 година

отиваме на избори 2023 г герб 12 години стигат пп аморални хора вън от политикатаст янев липсата на опит му скалъпи една смешна коалиция с която няма никакъвход на никои не вярвам всички са вперили поглед в траншовете от ес кои ще гидокопа пръв

5

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ твърди,че сега има повече криза и война в сравнение с периода когато свалиха предното правителство.Казват ,че са разумни и зоват за разум.Тогава да подкрепят правителство на малцинството с ПП и ДБ.Да подкрепят разумните реформи,като една от тях е реформа в съдебната власт и борба с корупцията.Да бъдат вкарани в затвора,всички които са крали.И най-накрая да видим закон за лустрация и всички бивши агенти от ДС вън от държавните институции и партии.Вече агент да няма в политиката.

4

Ха ха ха

преди 1 година

На кой не му е ясно, че третия м. отива при Янев??? Това отдавна е договорено и осъществено благодарение на машинките!!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Този се заблуждава! ГЕРБ няма кой да я подкрепи! ГЕРБ и ДПС с сами! Правителство на ГЕРБ Няма ДА ИМА!!!-:)))

2

Това не е Държава

преди 1 година

МВР работят за Мутри срещу допълнително заплащане в Перник и Бобов дол - изтезават Българи!

1

Анонимен

преди 1 година

Ясно - някой друг ще им е виновен ...