191

Украинка

преди 1 година

Издигнете паметник на Зеленски в България. Христо Иванов ще е много доволен, ще се моли всяка вечер.

190

Анонимен

преди 1 година

Продължаваш към Чукчия. Там белите мечки си знаят работата.

189

А що

преди 1 година

Направо към кремъл да побиете диктатпра и лакейте му на колове, добро за човечеството

188

Лъжлив Съби

преди 1 година

Ако има такива изстъпления, да си припомним как след ВСВ са наказвали ,,предателите", завързани на т. нар. ,,стълб на позора": задължавали са минувачите да ги заплюват и накрая са ги убивали с камъни. Изглежда това е част от културните особености на ,,руский мир", а напоследък в Россията направо ги убиват с чукове... Защо не коментирате това, другари? Видеото може да се намери, а др. Пригожин дори похвали режисурата!

187

Лъжлив Съби

преди 1 година

Никъде в информациите на АП няма такива снимки със завързани за дървета хора. Има една в РИА, там двама са завързани за стълбове, а не за дървета. Снимани са в гръб, така че това може да е от Херсон, може да е и от село Мъхов дол. Не казвам, че няма такива неща, а само това, че не е проверена информация, тъй като РИА се позовава на АП, а там няма такава информация, нито снимки. Да, на война се лъже много -- и от двете страни. Но нека все пак да се позоваваме на доказаните факти.

186

РУСОФИЛ

преди 1 година

Аз съм голем русофил! Много си падам по русото! СЛАВА УКРАИНЕ!

185

РЕФЕРЕНДУМДУМДУМ

преди 1 година

Матрьошки! ПУТИН - УНУТРИ СТАЛИН - ОЩЕ ПО УНУТРИ , ЛЕНИН! За кого от тях ще гласувате? ЛАВРОВ - УНУТРИ KOHЬ - ОЩЕ ПО УНУТРИ , MAГAPИ ( ACЬOЛ )

184

прост помак съм

преди 1 година

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

183

Анонимен

преди 1 година

Прегледах няколко статии и форуми слаба работа но е разбераемо като се има предвид заплахите които сорросоидите русофоби отправят към останалите.

182

Анонимен

преди 1 година

Даже май е сложил минус вместо плюс на предния коментар не знам защо.

181

Анонимен

преди 1 година

Добре бе бай танасе като си против паци бий му поне един минус защо не го правиш шорошите се утрепаха да си слагат плюсовете сами на себе си

180

Анонимен

преди 1 година

Фа шишчета гонят западни журна листчета , понеже заснели каквото са видели завързани за дървета хора ами че то това деяние е върха на позора на зеления терора.

179

Анонимен

преди 1 година

Да връзвате хората и то невинни на студа да измрат и да гоните западните журрналя това ли ви е морала бе нацишчета фашишчета ?!?

178

Анонимен

преди 1 година

Абе Русофобите защо не се радвате. Може би щото ако свърши войната ставате излишни и спира кранчето.

177

Анонимен

преди 1 година

До забелязвам че...как разбираш че някакви хора били имали нисък социален статус не ми е ясно , но аз забелязвам че опонентите са ниско интелигентни и най вече доста злобни съществува, въпреки че са платени много добре и имат може би висок стандарт на живот, но нисък морал !

176

Анонимен

преди 1 година

путин кога ще се покаже в луганск например или ще си трепери като лалугер в дупката

175

Анонимен

преди 1 година

към владивосток

174

Ама да

преди 1 година

Мммм да. Херсон към момента е празен град и това се вижда и по CNN и по мисирските ни телевизии. Западните журналисти ги изгониха защото снимаха хора вързани за дървета.

173

Анонимен

преди 1 година

Забелявам че подкрепящите руската страна в конфликта са хора с нисък стандарт на живот и разбирам желанието на тези хора, че се нуждаят от промяна. Но какъвто и режим да дойде на власт те ще си останат същите мрънкащи и не правещи нищо хора, които само пишат коментари в мрежата и този и онзи им бил виновен. Тези хора не искат да видят проблема в себе си и си заслужават съдбата.

172

123

преди 1 година

До Затова. Това по канал Первий ли го видя. Щото по всички световни медии има стотици репортажи от Херсон, както и хиляди клипове в нета. Ако не вярваш на западните медии виж в сайта на Ал Джазира. Ако това е новата опорка от Кремъл (след фашистите, прилепите убийци, сатанистите и бойните комари) значи вече сте изпростели тотално.