15

Кризата Зимата

преди 1 година

Нови вълни на СМЪРТ от финансовата криза, безпаричието и инфлацията сеят и носят мизерия, болести и смърт. Ще имаме ИНФЛАЦИОННИ ВЪЛНИ на СМЪРТНОСТ.

14

А за мобилизация?

преди 1 година

Нали скоро предстои военна мобилизация на българи да се бият за родната Украйна, трябва държавата да подходи много хитро и подло, за да не успеят да укрият от военна служба българите за да можем да се отчетем в НАТО и пред САЩ както трябва.

13

ДА

преди 1 година

Е,бре!Баба ви калашник е разглобявала и сглобявала,вие ще ми кажете на мен!Па ,баба ви,също влиза в "мрежите"!Я,по-кротко!

12

Хайде сега

преди 1 година

младите от БЧК да седнат да учат баба си и дядо си,как се правят деца!?!?!?Бедна им е фантазията на тези псевдоактивисти от БЧК /поредната никому ненужна държавна хранилка и поилка/,през какви изпитания,премеждия,случки и събития са преминали по-възрастните през целият си съзнателен живот,за разлика от тях дето свикнали да получават всичко наготово!!!И особенно мъжете,които са служили войници!!!Две години казарма не е било купон или дискотека дето мама меси и тати носи,да живей,живей труда!?!?!?

11

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Едно време имаше гражданско обучение и военно обучение. Знаехме къде са бомбоубежищата, в района по местоживеене. По-късно по предприятията се провеждаха подобни обучения,плюс даване на първа помощ. Нямам носталгия, просто това е истината.

10

безсмислена статия

преди 1 година

"...резултатите от проучване на Българския червен кръст (БЧК), направено сред 250 души в периода май-ноември 2022"Това сериозно ли е. Извадка от 250 човека. хаха

9

Мутре-Газе

преди 1 година

До 1 - Е как унищожени, бее! Две казина имам в бивши бомбоубежища!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо беше роден 1914 г. и не е ходил в казармата при царско време. Казваше, че при демокрацията преди 44-та година е нямало казарма, чак 52-ра година тъпппите комунисти я направиха задължителна. Баща ми беше кмет на нашето село и партиен секретар та ме отърва от казармата, иначе ужас!

7

перко

преди 1 година

Поредните пари хвърлени на вятъра! Софянци чакат някой да им помогне, а хората от провинцията са свикнали да се оправят сами! Като не могат да реагират, да викат неволята!

6

Анонимен

преди 1 година

3, 'Моят дядо е на 86 г., бивш офицер е. И сега ме учи как да се бия и защитавам' --- ти си си геi така че не те интересуват такива работи

5

Анонимен

преди 1 година

Бачкат про стите. На майка ми близък роднина втори братовчед, който ми се пада практически чичо, работи ГЕРБ-аджия и има бентли. А къщата му е като прогимназия.

4

Помня

преди 1 година

До Анонимен 1 Преди Путин убежища не ни трябваха.

3

"възрастните&qu

преди 1 година

100% знаят повече от "младите", щото едно време имаше такова обучение. Пишете на изуст глупости

2

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо е на 86 г., бивш офицер е. И сега ме учи как да се бия и защитавам

1

Пенсионер

преди 1 година

Ние не знаем как да реагираме на убиеца Путин. Ама Европа и САЩ знаят.