15

НЕ МИ

преди 1 година

ХВАЛЕТЕ ТОВА МЯСТО СОФИЯ-СМЕШНА СТОЛИЦА ОТ СЕЛЯЦИ И ШОПИ

14

Анонимен

преди 1 година

Капаните на Фандъкова са успешни и работят. Заловиха двама човека.

13

Фандъковица

преди 1 година

Не искам вече да съм кметица! Искам пак в училище да обучавам млади пръчлета в тайните на учителския zекz!

12

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли марката и в коя дьржава са произведени трамваите ?

11

Западна София

преди 1 година

А в западната част на София? Нещо за нея освен незаконни постройки и каруци ще направиш ли?Или Боко се грижи за тези с лопатите и неграмотните, за да е техен вожд?Горките не щастнициТе си ви избират и без да правите нищо за тях

10

Анонимен

преди 1 година

Данчето излезе хиляда пъти по умна, от умните и красивите. След като стана първата жена кмет на София и най дълго управлявалия кмет София, доброволно се отказва да участва в следващите избори.

9

VladTepes

преди 1 година

До Направо невероятноТМ 20 и 22 са с нормално междурелсие и няма как да се движат мотриси с тясно такова. За тях има прилични мотриси T6A5 и T6B5 и първо трябва да се подменят БГ таралясниците с тясно междурелсие. Други трамвайни линии към Сухата река, Слатина и Редута няма. ТМ 4 и 5 ще имат ремонтирано трасе по Цар Борис III и Алабин, ТМ 4 и 18 имат и прилично трасе по Мария Луиза и скоро ремонтирано такова по Козлодуй и Каменоделска в добро състояние и са подходящи за нови трамваи.

8

Весел

преди 1 година

Чудесто е, че пристигат...а ти няма ли да тръгваш към бюрото по труда.

7

Анонимен

преди 1 година

Новото е хубаво. Но да не се окаже, че новите трамваи са всъщност втора употреба, всеки един от тях струващ по 10 милиона еврака. Щото гербаджиите са спецове в надписването на сметката!

6

Анонимен

преди 1 година

Бачкат про стите. На майка ми близък роднина втори братовчед, който ми се пада практически чичо, работи ГЕРБ-аджия и има бентли. А къщата му е като прогимназия.

5

Направо невероятно

преди 1 година

Нови автобусни линии за южните квартали, нови мотриси за линиите обслужващи южните квартали, основно нароили се последните 15тина години. Явно тези дето живеят в квартали на по 70-80 години, че и доста повече като Суха река, Слатина, Редута могят да се возят в трамваи на 30 години и да ходят пеша, защото там транспорта е абсолютно неадекватно измислен. Метрото, което евентуално ще го има след още минимум 5 години също е с абсолютно *** маршрут. Крайно време е Данчето да си замине!

4

Кмете кмете

преди 1 година

Ало кметицата, ще има нови трамвай върху криви, счупени линии, после новите трамвай на ремонт и после пак пари за крадене.

3

До 1

преди 1 година

20 и 22 пиле вътре в тях произведени 1973г.!!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Софиянци дай им да протестират срещу руския газ ама нямат нищо напротив да се топлят с него че даже и не си го плащат

1

тити

преди 1 година

Те пристигат, но ти няма ли да се оттеглиш вече.