23

Но пък има

преди 1 година

евраци,луксозни хотелски стаи, ол инклузив, катерушки,паркове,безплатна занималня и интернет за украинчетата! Щото ние,българите сме ненужното и заменимо второкачествено население, обитаващо краварската колония,някога гордо наричана България!

22

Albi

преди 1 година

Е 800 000 хрантутника и никой не се занимава с тези деца. Ония какво правят? Редят пасианси и пият кафенца. Такова гнусно лицемерие.

21

Анонимен

преди 1 година

ОТНОВО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ,ИЗЛИШНИ СТЕ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Йотова, аутизмът не се ЛЕКУВА и не е ЗАБОЛЯВАНЕ, а СЪСТОЯНИЕ. Това означава следното: трябва (в повечето случаи) различна степен на подкрепа - в училище, в живота, в обществото. Понякога малко, понякога повече. Понякога хич (Илон Мъск е аутист и най-богатят човек). Но най-вече трябва РАБИРАНЕ към тези хора. На тях наистина им е трудно и околният свят и хората правят живота им още по-труден, без да го осъзнават. Затова трябва проблемите на такива хора да се обясняват поне колкото на 30-те пола.

19

Бебо

преди 1 година

Както е обичайно при нашите политици, те са винаги след събитията, констатират, че нещо не е наред и говорят празни и излишни приказки.

18

Стоянова

преди 1 година

ADHD-PI и аутизъм са доста различни състояния. Много трудно се отглежда дете с такава тежка хиперактивност. За да получи решение от ТЕЛК и съответно парична помощ, детето трябва да е с диагноза " Аутизъм". Затова много родители предпочитат да приемат диагнозата. Да не говорим, че семействата на такива деца рядко срещат адекватна помощ и подкрепа от институциите!

17

Иванова

преди 1 година

Не само регистър няма-никаква политика няма спрямо децата с аутизъм и други редки синдроми.Те са оставени на милостта на чиновниците и доживотната мъка на родителите си.От време на време някоя партия/ ИТН,ИЗПРАВИ СЕ.../ ги развее като байрак,симулира загриженост и ги замете под чергата.В Европа сме-заинтересувайте се какво правят Чехия,Дания,Словакия,Германия.

16

Анонимен

преди 1 година

То е вече доказано, че е генетично, във всички народи, всички раси на всички континенти е 1-1,5 % от населението. Прочети малко книжки да се образоваш. Не ФБ.

15

Сложна среда

преди 1 година

Регистър има- членовете на БСП, *** и Български Восток са надлежно регистрирани в съответните партийни регистри.

14

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Йотова , виж да оневините Иванчева ,че се измъчи горката. За децата с аутизъм по на татък.Европа ще припадне , че защитавате престъпността. И чакайте чужди капитали.

13

Анонимен

преди 1 година

А има регистър. Половината са умнокрасавци и жълтоветници. Другата половина киснат тук с тролският речник от сорта "дрогарко" и че Путин бил виновен.

12

Анонимен

преди 1 година

До До 21 Верно ли бе? Дай доказателства, че е генетично. Не си много наясно с темата.

11

До 21

преди 1 година

Какви ваксини ти си присънват бе! Това е генетично .

10

Анонимен

преди 1 година

Средно 1% от децата се раждат с аутизъм. Така е по целия свят. Това е нивропсихиатрично разстройство, което е вродено и пожизнено. Тъжно е, че в 21 век, в европейска държава, няма нито групи в училищата, нито мерки за приспособяване на средата, нито педагогическа помощ за хора с аутизъм и за семействата им .

9

Анонимен

преди 1 година

А нещо за връзката между ваксини и аутизъм? Или не. Просто ще ги регистрираме.

8

?!?

преди 1 година

Тая като е толкова компетентна да поеме ръководство по издирване на дето!

7

Регистратор

преди 1 година

Ние разбира се ще създадем регистър, освен това ще се постараем да изготвим анализ за потенциала на евентуално бъдещо внедряване и прилагане на добри практики в областта, само че първо трябва да бъдат решени нашите потребности от висок клас офис сграда и 350 служебни автомобила.

6

Анонимен

преди 1 година

аутизъм днес и по светът

5

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да се помисли да тези деца, които после стават възрастни с аутизъм. Техните семейства не винаги имат възможност за адекватни грижи 24/7. А някои от тях немогат да бъдат оставни сами и за минута. Трудно, много е трудно. И тъжно. И безнадежно....

4

Анонимен

преди 1 година

ново движение в партията социалисти аутисти