100

Анонимен

преди 1 година

Зима Зима Колко да е Зима Украйнците са свикнали не по малко на нея пък и що треперещи от студ руснаци съм виждал дори на нашата бе то преди 100 години когато носеха горе долу на студ сега са същите лиглювци като вси4ки ...

99

Реалист

преди 1 година

Искам да я видя тази толкова страшна зима, големият аргумент на всички фенове на раша. Да видим дали наистина някой ще измръзне, ще стане на висулка и ще се превърне ли Европа в Ледена Епоха. Хайде дружно да наблюдаваме реализацията, на тази така мечтана от някои съдба. На мен все още ми е доста топло.

98

Анонимен

преди 1 година

да костя копейкин пак ще става 4лен на дпс на студено и без рубли такава твар живеели

97

Анонимен

преди 1 година

ватата я 4акат тешки дни лугадония и донгванда не ток ами и вода няма да имат

96

Анонимен

преди 1 година

то и москва може да остане без ток ... нищо непре4и да обработят и руската енерго система .. иранското дрон с двигател от скутер нито е вундер вафе но да ди го върнат с нещо подобно не е сложно

95

Анонимен

преди 1 година

Ще дойдат още милиони украинци към ЕС и България! Защото ще останат без ток и отопление и вода! Ще трябва да пращаме още повече за прокси войната на САЩ!!

94

До 106

преди 1 година

Къде ще се върне Путин? Ако обичаш, повтори, че нещо не чух?

93

Асен

преди 1 година

До 104:Какви са тези глупости, които пишеш,ве,човек?Ти на тъмно и студено ли стоиш? Гладуваш ли?Ако да, това е твой проблем,не са ти виновни украинците!!Не виждате ли,че част от Украйна няма ток пред прага на зимата? Не можете ли да сте по-емпатични?Или може би вие, путинофилите не сте чували тази дума?!

92

До 103 може

преди 1 година

Не е фантастика за Зимата Украинците да бъдат пратени по безплатни Курорти и СПА почивни бази с басейни, сауни на лускозни хотели по Черноморието.

91

Глезеници на Европа

преди 1 година

Европейците ще бъдат наказани от Евро-комисарките с нови сакнкции срещу европейските граждани, които трябва да живеят в мизерия и икономии на студено, тъмно и без да се къпят, за да има пари за великата УКрайна която продава радиоактивни чернобилски храни на Европа.

90

Преведено на Бълг

преди 1 година

Зимата ще е огромен проблем за руската армия, а урките ще се разхождат по бански и ще се забавляват. Ама по сериозно с пропагандата де.

89

МЪСК САТЕЛИТИ

преди 1 година

Маркират Z мишените на източния бряг....Хаймърсите попиват координатите в паметта си. Чака се заповед на Zеленски и.....Zалужни ги почва....Хаймърсите и стингърите ше "стоплят" измръзналите ПУТИНОВИ пълчища...

88

есенин

преди 1 година

Да ще промени.ШУМАТА по гори и поля ще опада и Укро няма да може да се крие.А и калта ще стане на камък от студа,и за руската тежка техника няма да има проблем.

87

Ludoto Lenche

преди 1 година

...aide da ne im berete grija na rusnacite !!! Stiga ste prepisvali ukropropaganda .....i ne se zablujdavaite ,Hersin ne e prevzet ot ukrite !!! Nai- lesno se "prevzema " izostaven grad !!! Ukro-fashagite skoro shte razberat zashto i kak !!!

86

От Русия с любов

преди 1 година

Общо от началото на специалната военна операция 333 самолета, 176 хеликоптера, 2504 безпилотни летателни апарата, 388 зенитно-ракетни комплекса, 6593 танка и други бойни бронирани машини, 891 бойни машини с реактивни системи за залпов огън, 3577 полеви артилерийски оръдия и минохвъргачки, както и 7216 единици специална военна техника.

85

От Русия с любов

преди 1 година

Системите за противовъздушна отбрана унищожиха за денонощие шест БПЛА в районите на населените места Краснореченское, Песчаное, Золото на ЛНР, Валеряновка, Евгеновка на ДНР и Бурчак на Запорожка област. Освен това три ракети от реактивната система за залпов огън HIMARS са прехванати край село Меловатка в ЛНР.

84

От Русия с любов

преди 1 година

По време на контрабатарейния бой руската артилерия потисна две батареи реактивни системи за залпов стрелба "HIMARS" и "Ольха" в районите на населените места Кирпотино, Запорожка област и Борозенское, Херсонска област.

83

От Русия с любов

преди 1 година

Две американски контрабатарейни радиолокационни станции AN/TPQ-50 бяха унищожени в районите на населените места Зелени Гай, Харковска област и Александро-Калиново, ДНР.В района на село Волнянск, Запорожка област, е унищожен радарът на украинската зенитно-ракетна система С-300. Унищожен е склад с оръжия и военна техника на ВСУ край село Лвово, Херсонска област. База за съхранение на гориво за военна техника на ВСУ е унищожена близо до Харков.

82

От Русия с любов

преди 1 година

Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните войски и артилерията поразиха три командни пункта на ВСУ в района на населените места Купянск, Харковска област, Стелмаховка в ЛНР и Чернобаевка в Херсонска област, както и 54 артилерийски подразделения на огневи позиции, жива сила и бойна техника в 174 района.

81

От Русия с любов

преди 1 година

В южно-донецкото направление активните действия на руските войски и артилерийския огън предотвратиха опит на мотострелкова рота от ВСУ да настъпи в посока на село Новоселка на ДНР.Унищожени са над 80 зомби нацита, един танк, две бойни машини на пехотата, два бронетранспортьора и три автомобила.