32

do 31

преди 1 година

къв контрол в тая смешна държава бе, ха ха.почти всичко е корумпирано а и хората спят!

31

Съвет

преди 1 година

Национални планове в Европа и САЩ има. Изберете един и го приложете у нас. Не е необходимо да откриваме топлата вода.

30

Анонимен

преди 1 година

нещо за контрола на храните, ддт, пестициди, тежки метали и т.н. ????!

29

Др. Боц

преди 1 година

Ами нормално... силно сиропираните държави вече отчитат доста завишен брой случаи на онкологии, та няма как това да подмине и нашите 20% излъгани жирафчета.

28

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха От кога *** се заменя с *****?????

27

Анонимен

преди 1 година

Анонименпреди 42 минути 11 3Има ли връзка с фъксините? А?.......... Сали има връзка не знам, но болните не са спирали - и тези които се преселиха в по-добрия свят и тези които те първа се разболяват. Просто ДВЕ ГОДИНИ САМО КОВИДА БЕШЕ ВАЖЕН!!! А онкоболните, хипертониците и тези с диабет - НА ***!

26

Анонимен

преди 1 година

До Nqma Bg kalviatura - грешиш! Най-продажният и гаден сайт е "факти"!

25

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 17 И не забравяйте богатия уран ,дето ни застигна на манифестацията за 1-ви май.И мен ме хвана рака.

24

Питам

преди 1 година

Що бе ? Путин хвърли ли вече атома ?

23

Анонимен

преди 1 година

Има ли връзка с фъксините? А?

22

Albi

преди 1 година

Ръсихте яко. С храната ни тровите. Лекарите ще са най-доволни. Точене без край.

21

Анонимен

преди 1 година

Докога ще продължават задължителните здравни застраховки от нас и от нашите работодатели към медицинските копои и особено към тяхното епидемиологично звено от чекисти. Не ни стигнаха Коко 19 униженията, в които ни третираха като наборен консуматив и разходен материал на държавата, а сега пък и трябва едва ли не да се радваме на големите им парички с които ще се нагушат. Благодаря, но не изпитвам радост да хрантутя чрез данъци медицински хунти.

20

Анонимен

преди 1 година

Преди да слезе от сцената, а такова слизане е неизбежно, тази самоизолира се на ментално ниво медицинска гилдия от богоспуснали се и учили по петнадесет години "специалисти" ще си плати. Ще си плати за локдауните, вечерните часове, сертификатите за посещение на молове, затворените училища, затворените детски градини, блокирания Сандански и още десетки други Коко 19 гаври и извращения срещу хората на национално ниво. Някои от нас може и да са болни от рак, но са също и хора с достойнство.

19

Анонимен

преди 1 година

Лекарското съсловие е нещо от което вече изпитвам ужас, а не доверие... нови епидемии ще има винаги, стига да пълнят джобовете на бялата мафия.

18

Анонимен

преди 1 година

След тази национална гавра, наречена Ковид 19, не виждам никакви, ама никакви причини да комуникирам с лекари по какъвто и да е повод, като се започне от личния лекар и се стигне до републикански специалист. След като разрушиха икономиката, която ги храни и тях, и предизвикаха до 20 процента инфлация още преди войната в Украйна, тези медицински съзаклятници си вдигнаха първи заплатите на гърба на всички останали. Благодаря, но не желая да ме лекуват от каквото и да било.

17

Анонимен

преди 1 година

До хаха 11 - забравяш "сиромашкия" уран, дето нато го хвърляше в сърбия - виж некролозите във видинско, монтанско, врачанско и трънско

16

Анонимен

преди 1 година

епидемията от рак си я има в БГ, но умишлено в смъртния акт се пише друго - от личен опит на мои близки. причина за смърт от рак се поставя само, ако човекът е починал в онкологично заведение, ама те почти винаги го изписват от там около 1 месес предварително :(

15

От*Берлин*

преди 1 година

Така е и в Германия... Вече се отбелязват покачвания в онкозаболяванията! Всичко ще го препишат на Ковид-страха, и че хората не са се изследвали навреме.... В телеграм-групата ,Impfopfer" на Мартин Рутер, ще ви настръхне косата...Набодените получават по два-три-четири вида рак след бустерите... Ужасно е! А, само Бог знае, какво ни чака вбъдеще... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

14

Анонимен

преди 1 година

В най-ваксинираните страни лекари вече съобщават за многократно нарастване на случаите на рак.

13

Анонимен

преди 1 година

Значи казват, изостанали сме от Европа и сега ще наваксаме с епидемия от рак?