13

Рамбооо

преди 1 година

От днес ще си нося газов пистолет и шокова палка в автомобила. Станахме Колумбия на Балканите

12

Анонимен

преди 1 година

Залови и ги пуснаха !!! Те така, баце!Товаса потенциални УБИЙЦИ на пътя и трябва да ги третират, при нарушение за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С УМИСЪЛ!!!

11

Ноемврийски буревест

преди 1 година

През този месец считам за много по-важно да се наблегне на зимни гуми, чистачки, изправни фарове и светлини, както и наличие на светлоотразителни жилетки в колите, с оглед на настъпващия зимен сезон. Вместо това, разни Ботуш-Каишевци продължават да безчинстват по родните пътища, да притискат и изнудват водачите за подкупи, за да не ги тестват, защото вече всички знаят че резултатите от тези тестове лесно могат да бъдат манипулирани - откровен рекет от ОПГ- МВР

10

МВР Е ОПГ

преди 1 година

И на всички им е ясно!

9

Статистика да има

преди 1 година

Днес заловени , отметнати в тефтера ... и пуснати ... Вчера заловени , отметнати в тефтера и пуснати ... Утре ОТНОВО ще ги "заловите" вероятно ПАК ТИЯ СЪЩИТЕ , отново ще ги отметнете в тефтера и .... А ... каква изненада ... отново ще ги пуснете .... че да може на следващия ден ПАК да се похвалите с хванати пияни и дрогирани . Абе , статистика да има ... Да се отчита някаква дейност че да не ви питат хората за къф' *** ги получавате тия заплати . Браво. Има акъл под фуражките .....

8

И какво от това

преди 1 година

Какво им се случи след това????? Нищо!!! До поредната смърт на невинен

7

аз

преди 1 година

Ами да ги пускат вече, нали на са убили нникой, освен това са родители които си доизкарват виШУТУ и гледат по двама-трима болни родители в къщи!

6

Анонимен

преди 1 година

Спрете се ,като искате да карате пияни и друсани,ходете в гората,дано се нацепите в някое дърво.Не ви ли е съвестно ,че насреща ви има хора.

5

Анонимен

преди 1 година

Тези заловени "дрогирани" със същите недостоверни тестове за полицаите ли ги установихте

4

Иван

преди 1 година

След резултатите от кръвните проби се дава статистика кое и колко!Колко са ченгетата днес с положителни проби за алкохол и наркотици-къде е бройката?!Защо спряхте да ги тествате преди и след смяна-защото и вие се друсате и къркате,само че никой не иска да ви хване, защото така е по-удобно.Жалки плазмод.и с униформа и пищов на кръста,това представлявате.Пълни ***.ници!Цял живот ви хрантутим и полза от вас КРЪГЛА НУЛА!

3

Анонимен

преди 1 година

На нас война не ни трябва.

2

Анонимен

преди 1 година

Какво сте заловили бе ***, днес на околомръсното пак беше писта, караш с ограничението и фйуууу от ляво, от дясно летят и Емили да беше там и тя без мигач щеше да изпреварва. Та да ви кажа, доста ви се плаща и като цяло не 100, 20 000 да хванете все тая като накрая ефект няма, целта е да има такъв иначе си връщайте заплатите.

1

Анонимен

преди 1 година

Не спират да пият и да се дрогират,защото са зависими.Трябва да се лекуват...Не карайте пияни,защото сте опасни за другите.А ако използвате наркотици даже не излизайте навън.По-добре ги откажете.Никога не е късно.