12

Vol'Jin

преди 1 година

Да има уловка ....една калимявка ми се мисли за много умна .... И пак не можа да спре кво искаше да спре ...сега продължава да се мисли за много умен ... Ок сделката е следната взимате кво калимявкааа е свил с подлост и коварство и го унищожавате и ви се помага. А какво ще се случи с калимявкааа не е ваша работа ...

11

Анонимен

преди 1 година

Този министър ще го запомня с това,че най-официално заяви, доколкото се сещам на 21 октомври,и то пред медиите,за двойната тарифа на тока за потребителите и след два дена,правителството го отрече.С две думи, фигурантите трябва първо да питат началниците си и тогава да бърборят пред медиите.Пълен срам и позор, а сега говори колко бил виновен предходният министър за какво ли не.Ще видим и то скоро,но лошото е, че всеки си говори в тази държава каквото си иска,резултатите ги виждаме вече 30 г.

10

Анонимен

преди 1 година

Росен Христов беше толкова сигурен в изказването си, а сега какво - отговарят му и това били клюки. Да видим какво ще каже съда.

9

До9

преди 1 година

Киро и Асен ли искаха от 2023 година да ни курдисат на свободният пазар на ток и да плащаме 0.80-0.90 лева за киловат или тоя шматарок?

8

Аноним

преди 1 година

А Киро а Асен не са ли отговорни

7

перко

преди 1 година

Не се бойте. След Чалгаря и Харвардите днес по БТВ промотираха и нов месия /Кобрата/.От всяко дърво *** не става, но за днешо време е важно да да се свири!

6

Анонимен

преди 1 година

След като енергийният министър носи отговорност,това означава че то министър Христов трябва да бъдеш разкаран от министерството на енергетиката-причина,лобизъм и обслужване на интереси които искат регулираният пазар на ток да бъде премахнат!

5

Анонимен

преди 1 година

Това министърче не е лошо да обясни,под чие давление почна да подгрява българите,че от нова година всички трябва да са на свободният пазар на електроенергия,чие лоби и интереси защитава с тия свои действия?

4

МАЙСТОРИ! ЗА 7 МЕСЕЦ

преди 1 година

ЩЕ ПЛАЩАМЕ 5 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ КИРО И АСЕН.

3

калифорнийски лодкар

преди 1 година

Тоя калифорнийски лодкар е тотално неадекватен. Питат го как така ще се стигне до вдигане на цените на горивата ако складовете се напълнят при забранен износ. И тоя мига на парцали. Даже не знаеше ,че Булгаргаз е държавно предприятие.

2

за какво бе,

преди 1 година

До Анонименгерберастки ***

1

Анонимен

преди 1 година

Да повлекът крак и другите отговорни , Кирчо и Кокорчо