7

Анонимен

преди 1 година

ами като има изрична заповед в тъмните часове да не се движат автобуси и бусове с деца ?! Заповедта е още от катастрофата при река Лим ! Защо се е допуснало тов ?

6

Хахахаха

преди 1 година

Не знам кои тираджии са по нахални - румънските или турските?!? Имах едно гадже от Разград и като кажеше, че иска да ходим там направо ми се ревеше-почти 5ч.път при положение че карах Мерцедес.Предпочитах да минавам през Плевен макар и по дълго щото през В.Търново пътя е фрашкан с завои и не знаеш след кой завой ще те посрещне ТИР е платното ти.А за Русе Бяла да не говорим- що народ измря там....Направо си е гробище и то масово заради тировете.Дано оживеят пострадалите.Амин.

5

Анонимен

преди 1 година

Тира сто процента се е движил на магнит, тива - ясно. Ама дали не е с гуми за мъгла и защо тогава влиза на ограничение 30 с 60 - кой да ти каже?

4

haha

преди 1 година

Ето, и потвъждението не закъснява, Турчина доказа, как всички до крак са тотално неграмотни колибари и въпреки това с книжки. Докато е така, а не бъдат завряни обратно в пещерите да си режат *уровете, ще продължава тази работа.

3

Турчина

преди 1 година

До 1 - Глей си работата и бе ми давай или взимай оравата, че да не виснеш на някое дърво

2

Анонимен

преди 1 година

Страхотна статия, копи/пейст! Дано са оправят пострадалите !

1

Haha

преди 1 година

Нямаш право да превозваш деца през тъмната част на денонощието, освен ако не са твой. А турчина е за зандана, всички турци карат като бесни, разчитайки на полицията.