39

Джо

преди 1 година

Да я бута и да строи вечна. Без подръжка да е вечна.

38

Анонимен

преди 1 година

Шишков в едно е прав че в България се работи за пред камерите и медиите. После нещата се изоставят, недовършват, не се поддържат. Контрол никакъв. И защо още докато се строи не се контролира и наблюдава ежедневно. После да няма ремонт на ремонта.

37

Реалист

преди 1 година

А бе каква бетонова стена из Родопите искате ,бе? Вие изобщо наясно ли сте какъв е там теренът ! Тази ограда е инспектирана и от Дейвид Камерън, и от Меркел, и от Орбан...! Всичките са изразили одобрението си ! Само това охранено Недоразумение рови да му търси "разрешителното"! Ще не се напъне и малко работа да свърши!

36

"Точен с парите

преди 1 година

Този изобщо ще влезе ли някога в час ! При това "съоръжение", при Борисов мигрантския натиск бе сведен до нула! А сега мигрантите си минават както им дойде,а този се чуди дали имало "разрешение" ,или няма! Смята ,че без никаква свършена работа, и да върви само и да клепи Борисов, и ще се харесва на Радев да го държи ? Всичко виждат що за въздух под налягане е !

35

Ламята

преди 1 година

Кражбите на Боко Тиквата нямат край!

34

Анонимен

преди 1 година

Усвоили са едни милиони и толкос. Кое не е ясно?

33

Истукан

преди 1 година

Не мога да разбера защо разрушиха оградата от 90-те години, която беше направена по времето на комунизма от Живков?

32

Истукан

преди 1 година

Тука трябва Берлинска бетонова или тухлена стена, не просто някаква телена ограда, която може да се отреже с ножица и ножовка. Германци вече отрязаха демонстративно от тази ограда, за да покажат, че нищо не предпазва. Щом те режат оградата и влизат в България и не ги хваща никой, значи и бежанците могат по същия начин.

31

Крети

преди 1 година

Бойко, Валери вие ли ми сложихте михус или вашите платени наведени слуги?

30

Крети

преди 1 година

70% от парите за оградата изпълнителя ги върна на Боко и Валери, защото това беше устната договорка. С 30% построи оградата , материали, печалба и заплати на работници . Изпълнителя И.Михайлов умря от Рак , бог да го прости. Фирмата дали съществува още не знам, но последно креташе при зет му. Така Б.Б и В.С станаха още по богати.

29

Аз

преди 1 година

Абе защо никой нищо не казва, че преди 20г. имахме истинсо гранично съоръжение, което незнайно(или знайно) по чие разпореждане беше нарязано на скрап защото живеем в свободни времена на интеграция, и добросъседство. Пореден пример!

28

Смях

преди 1 година

Ми то Валерката я построи с цел непрекъснато да я поправя. Ама тъкмо да направи ремонт на ремонта и герберите паднаха от власт.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е великата Бокова ограда.

26

Анонимен

преди 1 година

Този плет от тел си има всичко. След като Борисов е разпоредил, значи има разрешителни, позволителни, актове 15, 16 и за който още там се сетите. ПО времето на Бойко Банкянски Първи ( да се свети името МУ), Той беше всичко. Е, без Началника му де, там горе!

25

Избирател

преди 1 година

Щом като е без решение за строеж, нека тогава да я съборят бежанците и мигрантите. Когато аз не козирувам на генерал без шапка, просто мога да го шамаросам. Така са си нещата с българските политици и военни. Искат да управляват и да командват, но просто няма кого. Честито на мултака Рашидов. Все пак, да си председател на НС не е като да си *** скулптор.

24

Анонимен

преди 1 година

И като е 200 лв метъра ти защо не я построи тогава за толкова, къде се беше скрил?

23

Анонимен

преди 1 година

До ПО ВРЕМЕТО НА БУЦИА защо сега по времето на Киро и Христо Иванов вие не го направихте законно?

22

ИНЖЕНЕР

преди 1 година

1000 лв на линеен метър струва тази оградка. Същата ограда със същите профили и арматура ,същата режеща тел струва не повече от 200 лв/м и това са цени към днешна дата при почти 100% инфлация в бранша през последните 2 години. По време на строежа на оградата цената е била около 100лв/м .Дори да я оскапиш двойно заради отдалечения терен пак са откраднали 800лв/м

21

Анонимен

преди 1 година

Оградата няма нищо общо с инцидента, защо преди нямаше такива "случки", ами защото Рашков прати лековъоръжени необучени полицаи на границата които докараха и корупцията която я няма в такава степен при военните.

20

ПО ВРЕМЕТО НА БУЦИ

преди 1 година

ВСИЧКО БЕШЕ НЕЗАКОННО. И Е НАПРАВЕНО ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ЯКО. ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ - КРАЖБАТА. АКО НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ КРАДЕ ОТ ТАЯ ОГРАДА - НЯМАШЕ ДА Я ИМА. ПРИМЕРИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ В ТЕРИТОРИЯТА НИ ИМА ДОСТАТЪЧНО.