9

Анонимен

преди 1 година

Свикнали пари да изкарват от всичко, и от съдене, по западняшки маниер. Ама тоя път ще ви преседне. С тия далаверки, и ти, и Киркор ще НЕ успеете. Ако бяхте малко умни, щяхте да си затраете. Кокошките не винаги, когато кудкудякат, са снесли яйце.

8

Анонимен

преди 1 година

Шшшшштт, мъльчи, мъльчи! Tyй geтo Kиpo втeчнявaшe raз нa napaneтa c Лeнчeтo, ckъno ни излезе...

7

Майора

преди 1 година

Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не хората от безпринципната коалиция , които доведоха страната до фалит и тройни цени на газ и всичко останало! Поне от кумова срама да замълчат!

6

Освен това

преди 1 година

Трябва да го съди и за дразнещите светли костюми и вратовръзки с голям възел.

5

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Значи дойдоха едни *** фалираха срутиха крадяха лъжеха репресираха и сега безнаказано си продължават аз кой да съдя питам къде да отида да кажа да ме чуят да реагират има ли свестни българи в тази държава едва ли

4

Rr

преди 1 година

Сашо, Сашо не виждаш как зас. . ра цялата икономика, ами и ще съдиш. Спомни си при теб колко купувахме газта и колко сега. Ааааа, вярно, то за всичко Русия е виновна, а не вие некадърниците от ПП.

3

Анонимен

преди 1 година

Тези случайници само се съдят, вместо да работят за доброто на хората, които им плащат огромните заплати. ИТН и ПП са кариеристи, които мислят само за своето его. Не че останалите не са, то тези преминаха всякакви граници. По маркетинг, ПиАр и популистки лъжи са спецове, за политици и управление, никъде ги няма.

2

Lina

преди 1 година

За какво ли ще го съдиш кешко? Да не би за това, че ви показа далаверите? Теб подготвят саше, кикови няма да бъдат съдени. ( Договарят се в момента с боцо).Или в тая държава само Иванчева ще лежи присъденото ?

1

перко

преди 1 година

ИТН те защитиха за далаверите, че решенията за газа са взимани от Кирчо и Кокорчо, но явно и ти си бъркал с тях в кацата с меда, а сега ривеш! Късно е чадо. Мандалото лопна.