3

Антисоросоид

преди 1 година

Свети Йоан Златоуст е един от най големите авторитети в богословието :"Юдеите живеят за червата си и по своята похотливост и прекомерна алчност не са по-добри от свинете и козлите. Синагогата е по-лоша от всеки бардак, защото служи за убежище не само на разбойници и търгаши, но и на демони, а по-точно не само синагогата но и самите души на юдеите са жилища на демони. И така, не сме ли длъжни да се отвръщаваме от тях като от всеобща зараза и язва за цялата вселена ........

2

Антисоросоид

преди 1 година

... Какво зло те не са направили? Какво злодейство, какво беззаконие не са задминали със своите гнусни убийства? На какво повече да се удивляваме в тях? На мръсотията или на жестокостта и безчовечието им? За какво повече да ви говоря? За похищенията, за лихварството, за притеснениета на бедните или за кражбите им. Но за този разказ няма да ми стигне и цял ден.

1

Православна

преди 1 година

Знaе сe, че Свeти Йоан Златоуст е бил блaгословен от Бoг с *** с oбраза на Богoродицa. Тoй с охoта гo покaзвал нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. *** бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта - Бoга нaш.