12

ПорЦелан

преди 1 година

Когато се утроят случаите на починалите ще наложат локдаун отново!

11

Анонимен

преди 1 година

Ти пък кой си? Поредния ***-конспиратор! Айде чупка!

10

Анонимен

преди 1 година

Вечерна проверка за ковид трoлове и зомбита. Теста е фалшив, следователно и вируса, а това с което ви дупчат ще ви види сметката. Айде сега, моля, червено паче за присъствие.

9

Анонимен

преди 1 година

Опааа, поредният агресивен кръвожаден *** изпълзя от гетото. Вижте истинското лице на антиваксъра!

8

Анонимен

преди 1 година

диктатор долен, задължително има само по фермите. Ела да ме ваксинираш, ама сам, ще ти покажа как трябва задължително да си затвориш: глу павата уста. Четвърти клас е баба ти, ти вероятно до седми клас си изкласил. Нагло изчадие.

7

Анонимен

преди 1 година

И за тях може да публикуват статистика, няма лошо . Но за простия народ, който вярва, че ваксината ще го стерилизира или чипира, му трябва принудителна ваксинация. Тук доводи не помагат. Срещу глупостта да излизаш с научни данни, не става. Той и 4 клас не е изкарал , обаче ръси мъдрост и знания по форумите.

6

Додо

преди 1 година

ОК, един починал от Ковид, а колко починаха от сърце, инфаркт, инсулт, рак, пребити и заклани от "малолетен" малцинствен представител или "сирийски" "бежанец" от...Афганистан, турските тирове на Тракия и друсаните, пияни шофьори колко пометоха и колко майки почерниха, и колко майки убиха децата си в утробата си? Защо не дадете и тази статистика? 5я, теб те питам!

5

Златена

преди 1 година

Какво чакате??? Веднага пълен локдаун, съчетан с масова ваксинация на антиваксерите! Заради тях ние сме последната държава в Европа, където още върлува Ковид! Полицията и жандармерията вместо да ходят по мачове да гледат ритнитопковци, да се вземат в ръце и да контролират задължителната ваксинация!

4

анонимен

преди 1 година

А бе какво да си говорим, всички починали в България са от ковид , щото така е удобно на някои.

3

Анонимен

преди 1 година

555 души лежат в момента в болница с ковид и заради ковид. 30% от тях ще починат. Какво питате, и питате, и пак, и пак, и пак? Имайте малко срам и съвест пред страданието и болките на тези хора, мъката на близките им!

2

Къде е списъка?

преди 1 година

Всеки ден да пускат списък с умрели хора в България независимо по каква причина да се знае не е важно точно от какво са умрели да пише пол, възраст и от коя област.

1

Анонимен

преди 1 година

От какво е починал? Я пак...