41

Анонимен

преди 1 година

По-добре не ги пращайте тия пилоти в украйна, че ще се изпотепят помежду си, а руснаците ще си купят пуканки, за да гледат шоуто.

40

Анонимен

преди 1 година

Ох,този лошия Путин пак ги удари горкичките добрички кравари!!! Само той ще да е виновен за случилото се с недостижимите щатски асове!

39

Teo

преди 1 година

Нагледна демонстрация какво Димитър Списаревски е направил с точно същата летяща крепост. Дори и захода и ъгъла са почти същите, само че по-високо в небето и Списаревски е заходил отдолу. Иначе, жалко за момчетата. Хубаво е да има такива постановки, но самолетите са стари. За последно бях преди 2 години на Ханвайде, Кирххайм, Германия, и там се удариха, но на пистата. Поне нямаше загинали!

38

Русия

преди 1 година

Якуту шоу. Ко да учаквами от наркуманцити

37

Българка

преди 1 година

Трябва да обявим национален траур, за да сме солидарни с господарите си.

36

Анонимен

преди 1 година

Това е пропутинска пропаганда! В САЩ такива неща не се случват. Там планините са от сирене, а реките от мляко. Аз казах! Хау!

35

Финансист

преди 1 година

Американските самолети се сблъскват, а Бойко Борисов е купил няколко от тях. Да си им ги плаща на американците Ф-16-ките. Нали е милионер и има цяла партия Герб. Защо ни занимавате с проблемите на американските самолети. Когато аз летях с техните, те не се сблъскваха и свала на Бога. Как са пенсиите в държавата на мутрите и на куките от ДС ? Стават все по-малки, за разлика от заплатите на работещите в частния сектор.

34

Анонимен

преди 1 година

И какво сега, да обявим национален траур за държавата, която ни е собственик? Мерси

33

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо странно в това, което се вижда на видеото. Съвсем нормално е да се блъснат два самолета в наши дни и да има жертви. Все пак това са щатите и там каквото и да стане не е проблем.

32

Анонимен

преди 1 година

Уау! Защо се блъсна този? Да не би Путин да му е платил и на него? Лош Путин, лош!!!!!!!

31

Анонимен

преди 1 година

36, повече четеш и повече факти подлагаш на собствен анализ. Щом гледаш само "наши" телевизии, получаваш сдъвкана едностранчива информация.

30

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахаххахахахахах! Айде честито кравари!

29

Анонимен

преди 1 година

Ехе, как се блъсна този бавноразвиващ се в другия самолет. Явно не са репетирали достатъчно преди това.

28

До 36

преди 1 година

Ти си безнадеждно промит мозък. Наживо бих те подминал.

27

Анонимен

преди 1 година

До 33: Прав си. За жалост сме натикани в балон и до нас не достигат огромна част от нещата, които щатите правят в момента. Слава богу вече има Rumble, Rockfin, Telegram и така нататък, където можеш да прочетеш неща, които никой не ти ги казва.

26

дъждовна вода

преди 1 година

Вчера байДжо и Лавров пристигаха в столицата на Камбоджа и бяха посрещнати нееднозначно. Стълбата, подадена към самолета на руснака, бе застлана с червено сукно, а на пиндоса - гoлa. Преобладава мнението, че по този начин пномпенските власти са искали да подчертаят, че Русия е изолирана.

25

До 31

преди 1 година

Да, малко са. Затова все още пишеш тук, промит мозък такъв. Вземи прочети малко какво добро са направили на света в този век ФАЩ. Тази велика, добродушна и мила нация. За миналия век, дори няма да говорим. Нали все искате актуална информация. Само ще ти загатна, че докато плачеш по Украйна и псуваш Русия, ФАЩ са окупирали северозападна Сирия и изпомпват петрола й. Прочети и за войната в Йемен, която тече от сума ти години, както и в момента и е спонсорирана от тях. Ами цветните революции :)

24

Анонимен

преди 1 година

Голямо шоу са си спретнали хах. А това е било част от програмката, нали? :D

23

Анонимен

преди 1 година

Най-наркоманизираната нация в света - САЩ! Цепете още кокичка, кефя се да виждам, как се изгубвате!

22

Анонимен

преди 1 година

Некадърници.