63

пуйката

преди 1 година

Дали и присъда по чл.55 от НК,която се налага при ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ и многобройни смекчаващи вината обстоятелства и пак недоволни.Дори е по-ниска от възможната,ако си бе признала и делото е при съкратено съдебно следствие,при което няма как да се слезе под минимума от 10 години с под една трета или под 6 години и 8 месеца.Няма угодия в тази държава,няма.А помилване значи милост,за да не търпи наказанието без да я оправдават,както тези протестиращи си мислят.

62

СМЕХ баке..

преди 1 година

ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА И ИВАНЧЕВА СА ГОЛЕМИ КОМУНИСКИ---ВЕДНАГА ЗАБРЕМЕНЯВАТ КАТО ГИ ЧАКА ЗАТВОРА----ПО ПОРЪКА НА ПАРТИЯТА!!!!.

61

IQ24

преди 1 година

Да планираш раждане на дете, за да отървеш корумпуранта си кожа трябва да е подсъдно! Знаела е, че ще влезе в затвора и веднага си е планирала раждане, само и само да отърве себе си. С тарикатлък и IQ на нивото на стайна температура само си наказва детето, планирано и родено само с една цел - смекчаване на присъда. Гний в затвора и се надявам да ти отнемат детето и да увеличат присъдата!

60

пуйката

преди 1 година

А бе каква наказателна акция?Дори и да е имало провокация за искане на подкуп това не я оневинява след като в даден момент е поискала,а само ако има провокация провокиралият и той носи наказателна отговорност,но само ако има провокация.Наказанието е като при съкратено съдебно следствие под минимума при превес на смекчаващите вината обстоятелства.Всичко това с помилването няма нищо общо и е каквото решат,но ще се води осъждана дори и да не търпи наказанието си,което означава и думата помилване.

59

Придобивката:

преди 1 година

РУШВЕТА ЗА КМЕТА--дойде заедно с победата на 9.09.44 г. !!!!!ЗНАЕМЕ ГО ОТ ОПИТ!!!!

58

РУШВЕТА ЗА КМЕТА

преди 1 година

Това е задължение и дълг на всеки КОМУНИСТ ОТ БКП/БСП!--СВОБОДА ЗА ЗНАМЕНАТА НА КОРУПЦИЯТА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА!

57

Йордан

преди 1 година

От една страна - да изчегъртаме милион и половина гербери, защото Радев твърди, че са корумпирани, а от друга страна, да спасим Иванчева, защото тя си иска подкупите, ама е от нашите.

56

ДА СПАСИМ

преди 1 година

ДЕСИ--РУШВЕТАОТ ЗАТВОРА ЗА ДА ЖИВЕЕ ПАРТИЙНАТА КОРУПЦИЯ-- БЕЗ НЕЯ НЯМА ПАРИ!

55

СПАСЕТЕ

преди 1 година

Рушветчийката на БКП/бсп!!!БЕЗ РУШВЕТ--НЯМА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ!

54

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо трябва да бъдат помилвани. Те са престъпили закона. Хванаха ги с подкуп който нито е бил първият, нито щеше да бъде и последният. Ако ще им отменят наказанието, да освободят тогава и всички останали от затворите.

53

Анонимен

преди 1 година

Как да не бъде защитена ИВАНЧЕВА? РАДЕВ: ИМАМ ПОМЕЧЕ ДОВЕРИЕ НА ГОСПОДИН БОЖКОВ ОТКОЛКОТО НА ГЕШЕВ! НАЛИ ПОМНИМ ТАЗИ РЕПЛИКА НА ПРЕЗИДЕНТА? ДАЖЕ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ И НАПЪТСТВИЯТА НА БОЖКОВ:ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ФИГУРАНТ КАТО ПРЕЗИДЕНТА! В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ!

52

Анонимен

преди 1 година

Стига ни занимавахте с тази корумпирана пас.тър.***! Вчера арестуваха граничен полицай взел подкуп. За него защо не демонстрирате?

51

тая па

преди 1 година

такива като тая ли ше определят дали иванчева е виновна ? ало тетке , има съд и прокуратура , няма улични викачи или президент !

50

Сандо

преди 1 година

може да е било нагласено задържането, НО тая си го заслужава!

49

Анонимен

преди 1 година

До хюго капет Грешиш и по трите точки. Като си неграмотен по-добре не се обаждай.

48

MIKE

преди 1 година

Бедна Ви е фантазията колко пари прибра от подкупи навремето Иванчева. Може да продължава да организира протести като този в собствена подкрепа до безкрай.

47

анонимен

преди 1 година

Много протести станаха: в защита на простото Киро, на Кокорчо, сега и на Иванчева! А, те се оказаха престъпници! Иванчева я осъдиха: Спец. съд, ВАС и ВКС! Наред са Кирчо и Кокорчо!

46

хехе

преди 1 година

Абе нали уж всички искаха върховенство на закона, пък сега - не щем Десито и Билито да си лежат пресъдите. Десито дете имала - ами да го гледа баща му, нали има баща? Или тя забременя само, защото си мислеше, че ще отърве кауша?

45

Nqkoi

преди 1 година

И се прави, че няма пари! Кой знае колко пъти по 100хил. евро е прибрала преди да я сгащят

44

Иванчева е

преди 1 година

Крадлата на Промяната в София !