23

Ползва ли лекарства

преди 1 година

Що за рздут джангър журналята надуват. Нека кажат по едно има от ГрафИгнатиево -Малк Търново- Петрич и Видин да видиме колко им е верно заглавието. Това се прави за да подготвят поръчковоа атака на полицията и следователите. До като не е изчистена тезта че родителита са замесени в изчезването ако ще да напишат че цяла Европа се била ввключила та да же и мекрантите от Урина, всичко е на тъгадък. С подобни статии се цели интезивното ниглежиране на нашите полицаи. Ето това пиярите на политиците.

22

Анонимен

преди 1 година

Мен пък тая леля ме плаши, честно казано... Разбирам го това дете защо бяга.

21

баба мара

преди 1 година

аз ще се оглеждам за детето в люлин

20

Анонимен

преди 1 година

До 19 Разбира се, че ще знае пътя до вкъщи точно защото е аутист! Аутистите имат много по-всеобхватно възприятие и отлична памет, отколкото нормалните хора могат да си представят, така че ако е видяло веднъж пътя, то ще го знае. Друг е въпросът дали има мотивацията да се прибере в къщи ако е видяло, че толкова много хора го търсят и се е изплашило.

19

А

преди 1 година

Майката пристигна ли от чужбина?

18

Анонимен

преди 1 година

Тая работа все повече ме съмнява. Лелята на момччето каза по ТВ, че то може да се прибере само от центъра на града до вкъщи без чужда помощ, въпреки че е аутист. Дано да има камери да видят какво се е случило, тъй като бащата май, че лъже

17

Ами

преди 1 година

Майка му работи в чужбина, може да отиде при нея. Може би тук условията са по-добри и затова е тук.

16

Не мога да разбера

преди 1 година

Не са ли довели веднага следово куче на мястото, където детето е видяно за последен път? Или са чакали теренът там хубаво да се утъпка от десетки хора и чак тогава са тръгнали да го търсят с куче?

15

Анонимен

преди 1 година

С правилно възпитание и образование децата с аутизъм могат да постигнат изключителни неща. Но да се родиш аутист в България си е направо борба за оцеляване. Обществото ще те мачка психически, докато не те докара до депресия.

14

От народа

преди 1 година

Дано по-бързо да намерят детето и то да е здраво.

13

Май не разбирам

преди 1 година

Пишеше, че при предишното забегване са го открили на 15 км от мястото и е имал 3 такива изчезвания. Лелята казва, няколко пъти е бягал на кратки разстояния и сами са го намирали.

12

вуте

преди 1 година

До Анонимен 1най-вероятно някоя възрастна жена го е подслонила и после ще я обвинят в отвличане помни ми предположението

11

Lina

преди 1 година

Прочетох , че според психолога, който работи с детето . Вероятно е на не повече от 1 км от мястото, на което се е изгубил. Облегнат на нещо, ( дърво или друга опора) , защото аутистите имат нужда от сигурна подкрепа, не е препоръчително да му се вика , няма да отговори.

10

Нашенци

преди 1 година

Побъркаха целия Перник, и Радомир, и селата, и фауната.

9

ЛИЦЕМЕРИ

преди 1 година

Доброволците от цялата страна защо не търсеха Мирослава Николова от Перник по същия начин?!?!

8

До гост

преди 1 година

Бил е на успокоителни, когато е избягал.

7

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера как тука 2/3 са такива и***ти, че пишат такива отвратителни коментари

6

Гост

преди 1 година

Аутизмът не се повлиява от хапчета, това не е шизофрения.Милото дете, дано се намери живо и здраво.

5

А

преди 1 година

Какво поведение и симптоми може да има след като не пие хапчетата? Ще може ли да продължи да ходи и да се ориентира на познати места?

4

Анонимен

преди 1 година

"нашите спасителни служби и полицията нямат ли термовизьори и дронове с термовизьори?" - Тези неща имат полза само по поляните и горите. Ако се крие в някой частен имот, термовизиора ще засече десетки хора там и няма да го разпознаят че е той.