33

Joko

преди 1 година

Впечатляващо нахалство на аСкьовлиите... И онзи шерден Валилевият и Дебре Добрев.... За съжаление у нас , когато за нищо не те бива, ставаш миниСтърк !

32

Христо Христов

преди 1 година

Да връщат мандата и нови избори

31

Далеко Колеко

преди 1 година

До Калеко Алеко За теб директно минусче......без да ти чета глупотевините!

30

силно загрижЕна

преди 1 година

Ама как така, няма ли да Боре Способния като най-подготвен и подходящ в държавата?!

29

Анонимен

преди 1 година

То една ограда не можете да построите,тръгнали държава да управляват.

28

Анонимен

преди 1 година

,,Ми толкова за сега...да...няма да поставяме , да....други въпроси ...стига толкова.Мисля , че достатъчно бяха , да ..можеше и повече ама...нали ."....Разговор между Реорги Любенов и Делян Добрев за правителство, газове, енергетика и ....още нещо....

27

Анонимен

преди 1 година

Защо Радев не връчва още първия мандат, а прави консултации? За да накара ГЕРБ да спасява държавата, след опустошението, направено от ПП. След това да припише на други "поправките".

26

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно какъв търг за газ бълнуват пролетта, при условие, че това беше една от най-търсените стоки тогава и всички наддаваха за всеки свободен кораб. Сега след като цяла Европа е с пълни хранилища и пълни кораби с газ стоят на котва в Средиземно море, е лесно вече да правиш търгове и да се хвалиш как имало отстъпка. Ще ги видим тези с търговете напролет, след като в Европа отново почнат да си пълнят хранилищата. Ядно е да купуваш диня Януари, съвсем друго е да я купуваш Август.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30.." както изчегъртахме бай Тошо" .......Алоо, Добри Джуров ли си, бе пич?

24

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли прави впечетление че Добрев дикцията е като на Борисов. Така малко мутро интелектуално тежкарско.

23

Анонимен

преди 1 година

Добрев ненавижда съгражданина си и съученика си Василев. Единия е с богато CV от харвард, до Сингапур и незнам си още къде и различни оборотни компании. И CV то на Добрев е само и единствено ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

21

Ралица

преди 1 година

САМО ГЕРБ САМО БОРИСОВ САМО ГЕРБ И НЕ САМО ТРИЯТ КОМЕНТАРИ НО И БЛОКИРАТ КОГАТО СИ ИСКАТ Е ТОВА Е ПОДМЯНАТА НОВОТО ДОБРОТО

20

Анонимен

преди 1 година

До 24:Днес случайно попаднах на някаква статия и тръпки ме побиха...оказа се,че един от IT-тата,които отговарят за тези машинки верно бил сатанист по прякор Lucifer.Трябва да се махнат задължително машинките...кой знае каква секта се бори да има войни,глад и мизерия.Едва ли е само при нас.

19

....

преди 1 година

Май ми мирише, че вече са се разбрали! ПП-та, ДБ-та и Корнелия май са аут! Копейкин си е свободен електрон!

18

Анонимен

преди 1 година

Гроб за Гроб!

17

Анонимен

преди 1 година

Аве къде е оня министър на Герб дето още дължи на хазната 700 милиона. И дето го хванаха полицай на границата със Сърбия с краден автомобил с пренабити номера.Него кога ще го вкарат в затвора Той открадна 100 пъти повече от набедената Иванчева но него закона не го лови.Ами онзи с РЕЛСАТА дето отмъква 200 милиона за телената ограда и оная кукумявка дето взе и последния залък от устата на бабите даващи квартири под наем за да преживяват що годе.Тях кога?

16

Ха ха ха

преди 1 година

До Калеко: И при положение, че се гласува само с МАДУРОВКИТЕ!!! За това ревът сега да не връщат хартиените, но с видео наблюдение и ще се окаже, че тия пп-та само баджанаците са гласували за тях!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Аве къде е оня министър на Герб дето още дължи на хазната 700 милиона. И дето го хванаха полицай на границата със Сърбия с краден автомобил с пренабити номера.Него кога ще го вкарат в затвора Той открадна 100 пъти повече от набедената Иванчева но него закона не го лови.Ами онзи с РЕЛСАТА дето отмъква 200 милиона за телесната ограда и оная кукумявка дето взе и последния залък от устата на бабите даващи квартири под наем за да преживяват що годе.Тях кога?

14

до 18 от калековци

преди 1 година

и шуробаджанаци сме на тоя хал дето избират лапачи и нека дърници