57

До

преди 1 година

Христов и Гирманка са един дрол!

56

Анонимен

преди 1 година

Налазили са отново русофилските фенове със своите лъжи и манипулации вместо да се скрият от срам в земята. Призовавам всеки българин да престане да търгува и кооперира с русофили. Да си ходят в русия или сърбия. Нормален човек не трябва да толерила лъжите и манипулациите в полза на един фашистки режим какъвто е русия.

55

Гирманка

преди 1 година

Меркел каза, че блокира влизането на Украйна в Нато с Вето от 2008! Защото разбира, че това ще доведе до война с Русия в Европа!

54

До гирманка

преди 1 година

Що още не си закрила Рамщайн....

53

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ежедневно с едни и същи опорки... Елементарни и безсмислени.

52

КУЛЕБА

преди 1 година

"Много малко бяха хората, които вярваха, че Украйна ще оцелее. Само заедно можем да победим и да изхвърлим Русия от Украйна, подчерта украинският външен министър и добави: "Спечелихме битката за Херсон - това беше добро постижение, но войната продължава. Наясно съм, че всички искат тя да свърши възможно най-бързо и определено ние също желаем това, даже повече от останалите".

51

Гирманка

преди 1 година

Потвърждавам, че сме окупирани! От 1945 постоянно военно присъствие на > 100 000 американски войници! Водат си прокси войните от нашата земя! Базата Рамщайн!

50

Малко за политика

преди 1 година

Ако има правила в международната политика, те или трябва да важат за всички, или не значат нищо. А имаше война на НАТО в бивша Югославия, където под натиска на големия бял брат всички западни и други сателити на САЩ признаха държавата Косово. Това беше прецедентът: правото на самоопределение да е над териториалната цялост. И чак след това беше референдума в Крим и референдумите в Донбас и Херсон. Е, не са изгодни за Запада, но щом може за Косово..

49

Гирманка

преди 1 година

Ние наистина нямаме конституция! Само Grundgesetz..

48

До Христов,

преди 1 година

конституционалиста! Защо не вземат Брежневската???

47

Аман от лицемерие

преди 1 година

Абе, Шморц ли си, Шолц ли си? Къде беше като бомбехте Сърбия? Тогава нали правата на човека бяха на първо място пред държавния суверенитет? Защо не защитихте правата и на хората в Донбас, като ги разстрелваха и палеха живи. Ама какво да искаш от внук на есесовец.... да защитава правата на хората с руско самосъзналие ли, репресирани от неонацистки режим?

46

Анонимен

преди 1 година

За денят на благодарността Байдън ще помилва символично една пуйка и Шулц.

45

Анонимен

преди 1 година

Ако не баха руснаците украйна никога нямаше да владее чужди територии и още по важно да има такава огромна територия украйинците не знам дали са 20% от цялото население на украйна като гледам клиповете от фронта 80% говорят на чист руски

44

Off

преди 1 година

Поддръжниците на Русия може да отидат на фронта... Дават по 4000$ , повече от колкото изкарвате (със сигурност). Прави впечатление ,че всички русофили са Неуспели в живота и някак си обвиняват околният свят за тяхната некадърност и тъпота... Това е истината и тя боли

43

Анонимен

преди 1 година

Болшинството болшевики са били евреи, финансрани със западни капитали.

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 - Малко евреи ли е имало в Русия, по онези времена? Нали се сещаш, че повечето антисемитски глупости идват от прекрасния запад. Защо ние отказвахме да пращаме евреите си в лагерите, за които тогава дори не знаехме, че са лагери на смъртта или поне не е билопотвърдена информацията? Ами да - защото за никгоа не ни е тресял такъв брутален расизъм.

41

Анонимен

преди 1 година

Представям си как американските висши военни дрънчат каската на ефрейтор Шулц.

40

Анонимен

преди 1 година

Югославия беше нападната от САЩ и НАТО поеже избиваха етнически албанци, после Русия нападна Украйна защото избиваше етнически руснаци. В единия случай евроатлантиците ръкопляскаха и дадоха въздушното ни пространство за другия оревахха орртаъка и наложиха санкции.

39

За 39

преди 1 година

Добре, че живееш в България, нали? Ха-ха. Продължавай да се чувстваш така! В Брюксел и Берлин имат нужда от такива като теб!

38

Анонимен

преди 1 година

Шулц да намали градусите и да облече няколко пуловера.