11

класика

преди 1 година

Трябва да убият някого ,че да се задейства ,Евентуално и то нещо.Така е в бегето.!!

10

Стар наборник

преди 1 година

Всичко става с постоянно обучение, като ги знам кадровите що за стока бяха. Идат в 9 на работа и се квартироват в спалното на наборните, по икиндия излязат да ги види началството два пъти в седмицата извадят снаражението уж да го чистят и в пет си бият шута. После чакай комуникация.

9

SS

преди 1 година

АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ПО ГРАНИЦАТА ГРЪМНАТ ОЩЕ НЯКОЙ ,НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА Я ПАЗИ ! ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО,ДАЛАВЕРАТА СИ Е ДАЛАВЕРА ,АМА ЖИВОТЪТ Е ПО ЦЕНЕН !

8

Да допълня...

преди 1 година

Кой казва истината ? Едно е вярно. Шубето е било голямо.

7

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 4 Що па Русия да не би да е държава ?

6

SS

преди 1 година

А ИНАЧЕ ПАРИ МОГАТ ДА ПОЛУЧАВАТ ,ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ РАНО С 20БРУТНИ ЗАПЛАТИ НАКУП И ПРАВО НА ПИЩОВ ?

5

Анонимен

преди 1 година

Ми то такива уникални екземпляри има там ,че ми е чудно как съществуват :))) Пращят от мозък :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Тя България няма да изчезне най-вероятно, защото накрая ще се стигне до гражданска война явно, и ще се пролее кръв. А пролее ли се кръв вече филмът става друг и може да се окаже, че ще бъдат убити комунистите, които сега държат всичко в лапите си.

3

Съвместимост

преди 1 година

Легнали полицаи и дремещи военни.

2

Вече има

преди 1 година

Сериозни признаци на разпада. Е това ще продължи още 10-15г и накрая за 5г всичко ще приключи. Много Държави и народи са изчезнали, няма българите да са първите, но ще са първите затрити от алчност и глупост.

1

Анонимен

преди 1 година

Едва ли корупцията в държавата е само на ниските нива. За жалост по високите нива обаче се получава, че корупция няма, защото задържани висши политици, министри, военни, магистрати, полицаи няма. Ще се окаже, че България е рай за корупционерите. На такова ниво е държавата. И съдът не е съд и прокуратурата не е прокуратура и разследващите не са разследващи. И журналистите не са журналисти. Всичко ни е менте.