57

Анонимен

преди 1 година

Мисли, че ще успее да насъска дивата и просттаа тълпа към друга посока. Българинът не е германец, американец. Той не се лъже, знае какво правиш. Само става за смях с плоските си игри да насъсква тълпата в друга посока.

56

Анонимен

преди 1 година

Пиар Севи Бойко ли ти каза да кажеш така?

55

Анонимен

преди 1 година

Този психар отклонява вниманието от себе си с измислени войни. Ще се борим с всичко. Да разкрие коя е Мата Хари, Борисов знае, да се извика на свидетелски разпит под клетва, да обясни защо прави такива неща, защо слага кюлчета и пачки в чужди чекмеджета. Или да се маха и да отива в ГЕРБ политик.

54

Анонимен

преди 1 година

оставката ти бе крретен защитник на кражбите на борисов

53

Анонимен

преди 1 година

Не на последно място, контрол по строителството и ремонта на пътищата, което е пак работа на прокуратурата. Поне 1/3 от катастрофите в България са в следствие на лоши ремонти, маркировка знаци и т.н.т., където никога няма виновни.

52

Анонимен

преди 1 година

Да не говориме, че няма и контрол в шофьорските школи и изпитите. Неграмотни стават шофьори, за това пак е виновна прокуратурата.

51

Анонимен

преди 1 година

Каскет - европейския съд какво каза за пародията на дело срещу КТБ и спещу Цветан Василев и севейството му,собственоста и т.н ...нашия съд какво каза за претенциите срещу Божков..- ах ти ми "активен борецо срещу/за корупцията..мамин сладъкмискинин - мислиш чи ,че Черепа ще ти пусне аванта...или на ЧЕКМЕДЖАН докато сте главни- дам ам няма да сте вечно..

50

До SS

преди 1 година

Манталитета на българския шофьор е в следствие на липсата на контрол в цялата държава, който има дисциплиниращ ефект, а за това вина има цялата съдебна система, като най-голяма вина има прокуратурата. Защо българинът спазва правилата например в Англия?

49

Мнение

преди 1 година

Всеки път, когато го видя, обвинявам системата на МВР, че този шизофреник и престъпник с психически отклонения е на свобода и още по лошо, упражнява своята болна амбиция върху държава, народ и му плащам за това . Г-н Гешев ще получи присъда от истински прокурор

48

Анонимен

преди 1 година

Каскета се цани за катаджия..."АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО"..цялата Мара втасала ..че и тойОбича да са праи на отнесени от вихъра..ей боже прибери си вересиите...

47

SS

преди 1 година

Войната по пътищата не само че никога няма да спре, но и ще продължи със страшна сила! Просто тя е заложена в манталитета на българина! Неспазването на знаци и правила, арогантното държание и псуването и надуването на клаксона, саморазправата, това е манталитета на ганьовеца, кога ще разберете че промяната трябва да започне първо от ВАС, нито Гешев ти е сипвал алкохол е устата, нито тиквата те е заставал да се нашмъркаш като животно!

46

Анонимен

преди 1 година

Гешев, ама ти вчера ли стана главен прокурор?

45

Българин

преди 1 година

Иван Костов е виновен.

44

Анонимен

преди 1 година

Гешев, защо Иванчева е в затвора ефективно, а тези са на свобода или под домашен арест? Ъ? ТИ МИ ОТГОВОРИ!

43

Анонимен

преди 1 година

Докара ни го ГЕРБ плашилото за цяла БКП ужбългария Иван Грозния Страшен Гешев роднината на Никола Гешев дето село правешкия МВР - БКП вожд Тодор Живков успешно опазил червените си другарчета от него ..........видяхме го......а сега да изчезва в дирник Борисов

42

Анонимен

преди 1 година

Предлаганото от Гешев е сигурен начин войната на пътя да стане още по-голяма. Никога и никъде по света свръхстрогите мерки не са спряли нарушителите. Много добре се знае какво ги спира, но това няма да стане докато Гешев е главен прокурор.

41

Факт

преди 1 година

За да спрем войната по пътя, първо трябва да разтурим КАТ и прокуратурата.

40

Анонимен

преди 1 година

Живея в Германия и тук ако те хванат освен, че ти взимат книжката, спираш да пиеш въобще ако искаш да си я върнеш. Това се изследва с кичур коса, дори и глътка да пийнеш се отразява и така минава цяла процедура преди да си върнеш книжката и да се осъзнаеш. Иначе глоби не помагат.

39

До 42

преди 1 година

И да викнете полиция, няма да дойдат и да дойдат ще кажат, че не е тяхна работа. Не случайно всички престъпления са с много сигнали до полицията преди това. Те се занимават главно с охраняването на митинги, мачове и тем подобни.

38

Край

преди 1 година

Закони ли няма. Лъчо Мозъка не бил написал. 33 години 240 Лъчо Мозъковци срещу високи заплати бълват законодателна плява. Радев да разпуска парламента и да накара всичките тия хубавци да върнат заплатите за последните 10 години барем.