12

Анонимен

преди 1 година

На комплексирания мъж това му е демонстрацията, така се чувства велик и голям, а всъщност вади на показ цялата си цървулщина и слабост. Жалки *** са такива.

11

Ром"с

преди 1 година

Това са сигурно от братята българите ,щото братята роми едва ли могат да си позволят Бразилия.Ганььо Балкански във ХХI век .

10

До 9

преди 1 година

Баща ти обходи ли ти зaдния двор тази сутрин както си е по стара ваша семейна традиция?

9

Това не е новина

преди 1 година

Мъск още не може да стигне до Марс , но ако един ден стигне и там ще намерите Българин за арестуване !Светът ни уважаваше докато Бай Тошо ни държеше с бодлива тел и не можехте да отидете и до Петрич , защото не сте хора за показване ! Обикалям целия свят и мога да заявя ,че се ужасявам само като видя Българи по самолети , магазини , ресторанти и т.н. - Не смееш да се обадиш ако чуеш Български , за да не изпадаш в нелепа и срамна ситуация - Ние не сме за никъде !

8

Анонимен

преди 1 година

то сега много жега в Рио и яко туристи почнаха да идват от всякъде . Ного важно ударил и шамар ..аре са новина

7

Спецофф

преди 1 година

Сега ще открие истинската любов

6

Анонимен

преди 1 година

То 45 годишна за какво друго да я заведе в Бразилия, освен ако е богата, за да и усвоява парите? Ако му е реално гадже, щеше да бъде с 20 години поне по-млада.

5

Алекс

преди 1 година

Отидоха да се бият чак в Бразилия.И тука можеха да свършат тази работа.

4

А. Костадинов

преди 1 година

*** как си.

3

Taню

преди 1 година

Охаа, вече е по-нежен от славеева песен в майска нощ... :D

2

хаха

преди 1 година

Български ценности

1

Виц

преди 1 година

Асан бил изправен пред съдията защото набил Айшето. Съдията го питал: Защо бе Асане?Той отговорил: Господин Съдия аз знам че жените са нежни същества и не трябва да се удрят ама прибирам се в дома и Айшето ми се прави на мъж.... Е ? Аз какво да правя?