19

Реалист

преди 1 година

До Тошко. И коя от кражбите доказахте ве, ташунко? И 2013-14 ГЕРБ не бяха на власт, и сега вече година и половина. Ровиха, чегъртаха и нищо. Коя? И не ми излизай с номера Гешев, защото това изобщо не зависи само от него.

18

Бай Пешо

преди 1 година

Другарю Атанасов, а вие кога ще се одръпните от политиката, в която сте се вкопчили като удавник за сламка, само и само да лапате от държавните пари?

17

Гербер

преди 1 година

До 12. И ти си от големите местни глу.паци или обсебен от завист и злоба антигербаджия. Кметовете не участват в избирателните комисии, тъпчо, за да драскат с химикалките и там, ако си забравил, има представители от ВСИЧКИ ПАРТИИ.

16

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов отдавна се е превърнал в една пионка на ЕС, в една подлооога на ЕС!

15

Тошко

преди 1 година

До Анонимен Костов е бледен юноша , в сравнение с Боко крадеца и герб ! Тия са световни шампиони по крадене и схеми ! Престъпници !

14

Анонимен

преди 1 година

Поне може си го позволи

13

Анонимен

преди 1 година

Гербавите *** платени с кражбите от джоба на българския народ е по добре да млъкнат,защото когато фактите говорят и боговете мълчат!

12

Анонимен

преди 1 година

Беше бодигард на Пашата, втория след Маджо, не знам честно как го издигнаха до премиер, щото Боко дори не може да говори :))))

11

ПорЦелан

преди 1 година

Не е прав Борисов да отнеме детската мечта на Костов. Костов винаги е мечтал да бъде балансьор, да няма никаква политическа отговорност, а да има само приходи и студен резерв!

10

Гледна точка

преди 1 година

До 6. Ами че той и Атанасов ги познава всичките от СИК. Ти също си чувал и си виждал повечето от тях. Е, и? А ортакът му Ристо лодкаря продължава да си говори с тях по телефона и да седи в джипките им.

9

Анонимен

преди 1 година

По-добре гласуване с машините на Мадуро, отколкото с хартията на Боко. Големи фокусници са с химикалките местните герберски кметове и калинки. От машини не разбират.

8

Анонимен

преди 1 година

Много точно казано, браво.

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя дори за времето да говори пак ще съм против него.Няма никакво значение дали за Бойко говори,дали за Ахмед или за Мехмед...направил ми е изключително лошо впечатление.Нв харесвам такива,които и майка си ще продадат на чужденците.

6

Диана

преди 1 година

Нагло и злобно изказване! Не се учудвам, доколкото Борисов със своята директност е ранил без съмнение много псевдополитици у нас. Предполагам, че повечето членове в ДБ са на тази вълна, следвайки Христо Иванов, пръскащ пепел и жупел върху Бойко, защото виждате ли, не му били дали министерското кресло, което искал...Не защото имал някакъв проект, не защото искал да постигне нещо, а защото не можел да седне на креслото!...Също като БСП..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

5

МНЕНИЕ

преди 1 година

Този Човек , Атанасов , как си е купил званието Генерал ?Купи го по време на Прехода след Бай Тошо .И на него му се иска да е Борисов , Доган и Бай Тошо .

4

Анонимен

преди 1 година

Баш този ли ще говори за корумпирана държава, след като и той беше в управлението по времето на Костов, когато имаше страшна корупция и разпродажби за нашите хора.

3

Анонимен

преди 1 година

Той мечтае да бъде определян като голема мутра, не иска да е като Доган, който се явява като сив кардинал :))) Боко ги познава всичките от СИК, не знам за другите групировки, но определено има топли взаимотношения с висшите членове на СИК, даже е бил бодигард на втория в групировката :)))

2

Изнервен

преди 1 година

Ама защо ГЕРБ да подкрепи правителство на тези, които докараха страната до огромна катастрофа само за 7 месеца. Нали бяха на власт и то уж с партии на "промяната", защо не решиха нито една криза, а напротив?

1

Боко

преди 1 година

Този, докато е жив, ще ляга и става с Борисов. Защото адски му завижда, че Борисов е постигнал много повече от него.