269

Анонимен

преди 1 година

днес Херсон утре и москва

268

Анонимен

преди 1 година

До Обектив 311. Нещо обектива ти се е счупил.

267

Kuko

преди 1 година

... властта на правоверните.

266

Kuko

преди 1 година

Украйна е по голямо зло от Русия.Просто Украйна може да се превърне в "послушко", а Русия може да оспори власта на правоверните.

265

Обектив

преди 1 година

След време в Украйна и по света, ще признаят ролята на Путин в следното:1.Путин обедини цяла Украйна срещу Русия.2.Путин помогна на ЕС да осъзнае, че на Русия не трябва да се вярва и скоро инвестиции там няма да има.3. Путин даде тласък на зелената сделка.4. Путин доказа,че силата на руската армия е повече в свирката...5.Путин помогна България да намали зависимостта си от Русия.Който нож вади от нож умира.

264

Русия се разпада

преди 1 година

Бой по руските фашистки окупатори!

263

Българин

преди 1 година

Освобождението на Херсон от руските окупатори е емблематичен ден,който ще остане в историята!Уважение за непримиримия украински народ,който не се предаде пред събраните от два континента,пзверели и жестоки пълчища на безумеца Путин!

262

Анонимен

преди 1 година

глупаците седят и мислят, за да измислят нещо друго за Русия, за да повярват хората. Защо разпространявате омраза? плащат ли ви? Или си толкова дефектен?

261

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

честито "планирано" завоевание.....руските фашаги все още бягат дори и на рушка територия.

260

@@@

преди 1 година

Нещо требе ли им за празненствата, щото ние сме на линия за помощите тва пиене , мезета, някъв друг танк и квото трябва още.За афтърпартито спа или по слънчака, квото им душа сака.

259

контрольор

преди 1 година

ес - жълто синьо , както украинският флаг, както и пайтън за цифровизицията на цялата икономика, няма случайни неща

258

123

преди 1 година

Руската армия да напусне всички украински територии, включително Луганска и Донецка области;●По границата на Украйна с Русия и Беларус да бъдат създадени стокилометрови демилитаризирани погранични зони;●Черноморският флот да напусне Крим а самият Крим да бъде превърнат в демилитаризирана зона, като неговия национален статут няма да се се обсъжда в следващите седем години;●Русия да напусне Приднестровието и през 2023 година то да бъде присъединено към територията на Молдова;Това са условията

257

Шамил Басаев

преди 1 година

*** обяви Херсон за Руска територия завинаги.Не изтрая и месец...А солдатите му така бягат , че чак петите им се удрят в някои части под кръста.Значи демилитаризацията върви по план...По течението на Днепър плуват трупове на издавени ***. Кеф !!!!

256

Чичи

преди 1 година

Бой по укро-канчето!!!Есть укроп -есть проблем....

255

До "Ние сме Нат

преди 1 година

А един атом да ви падне на главата, стил Нагасаки? Ще се на-акаш ли тогава, щом сте НАТО ?ЩЕ станеш едно голямо наср***но НАТО!

254

Чапо

преди 1 година

Слава кокаине

253

123

преди 1 година

Нещо блицкрига на блятките включи задна...Защо така платени другари?!

252

идва

преди 1 година

ИДВА МИР,УКРАЙНА ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ДА ВЛИЗА В НАТО И ЩЕ ПРИЗНАЕ ЗАВЗЕТИТЕ ОТ РУСИЯ ТЕРИТОРИИ----ТОВА СА РЕШИЛИ САЩ И РУСИЯ--А ХЕРСОН Е ПОДАРЪК ЗА ЗЕЛЕНКИ ДА НЕ Е БЕЗ НАГРАДА

251

НИЕ СМЕ НАТО

преди 1 година

Нови количества натовско оръжие пътува за Украйна....специално произведено за....КРИМ.

250

До 293

преди 1 година

Чии са тогава Кърджали и Разград по твойта логика.