119

Анонимен

преди 1 година

Ами дигат цените на горивата и от там лавина на цени и фалити! Ами криза е!, ако не се купува, още по голяма ще е кризата, фалити и цените нагоре! Купувайте, за да се произвежда!, и цените да паднат!

118

пишман Йога

преди 1 година

Минаваме на "Гладна Диета", казват, че било многу здрвословну - 3 деня глад, 1 ден попарка с хлебец, водицъ и малку захар, по-богатите могат да сложат малку масалце и сиренце, за попара с прясно мляко забравете, многу е вкусно, но нашти дупЕтати не ни го препоръчват щоту било многу вредну!

117

Анонимен

преди 1 година

В България се вихри необуздана спекула с повечето стоки ! Цените за безумно надути , също като на жилищата ! Докога си мислят, че ще търпим , а ?! В същото време търгашите получават компенсации от бюджета ?! Това въобще не е пазарна икономика , това е пълна порнография !

116

ДА

преди 1 година

Те да вдигат още цените,като фалират-да не реват!

115

120

преди 1 година

Акцизи на сладките напитки - в Русия - се въвеждат, не у нас, за съжаление.

114

Анонимен

преди 1 година

Ако започнат хората и да поотслабват, ще е много добре. Сега поне 80% от населението е с наднормено тегло или направо дебело. Даже готовите дрехи са като чували, за дебелаци. Навремето забраниха шалварите, сега се ходи с анцуг поголовно, да има къде да ресте шкембето. След това - болни били! Между другото, от 2023 г, въвежали акцизи на сладките напитки. не само на сладките напитки, трябва да се въведат и данъци върху малките шарени опаковки - кутии, шишета, кенчета,алуминиеви обвивки на вафли...

113

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън, ей сега минах през Кауфланд до софийския затвор, само 2 каси не работеха, на всички останали по 4-5 човека, количките пълни, а смотаните телевизори "за черния петък" бяха разграбени.

112

Хюго Бос

преди 1 година

Най- важното е, че санкциите срещу Русия работят и Козяк са доволни. Другото няма значение.

111

Как е

преди 1 година

Излитат ли Самолетите или вече от Икономическа БезИзходица и отровни храни ви увисна като со пол?!

110

АНОНИМЕН

преди 1 година

Сега пък дамисли какво ще се случи с производители, а за нас кой мисли? Ще произвеждат по-малко ипо-малко ще печелят! Такова е времето

109

НЕ КУПУВАЙТЕ БРАТЯ

преди 1 година

Пасете трева----пълна е с витамини!

108

Смех....

преди 1 година

Цвайтерите са ви големи' бе.....СВИЙТЕ ГИ!!!

107

спрете да се тъпката

преди 1 година

с Палма, Шея, Рапица! Яжте Гурме веднъж в Годината и ПП После Постене - Крехко Телешко със Сметана по Строганов - Световно Известна Руска Рецепта!!

106

Анонимен

преди 1 година

Ми те си викат "Глей колко много програмисти с 10хил заплата има, що да не вдигнем цените, ся ше ударим кьоравото!", пък то се оказало, че не е баш така...

105

пенсионер-ветеран

преди 1 година

да му мислят, тези които не са свикнали на най-много 1 ядене на всеки 72 часа!

104

Анонимен

преди 1 година

Тези които вдигат цените ще бъдат заместени и ще фалират. Цени не се вдигат толкова много за толкова кратко защото приходите не се вдигат със същата скорост и човек и да иска да купува няма с какво.

103

Анонимен

преди 1 година

А ако спрем изцяло да купуваме хр.продукти и да се храним дали няма изцяло да преборим инфлацията?тези икономисти що не вземат да си избършат задниците си с дипломите. Докато не се въведе закон за спекулата няма да стане.

102

Генади

преди 1 година

"Оборотите намаляват въпреки рязкото поскъпване на хранителните стоки"Е вие какво очаквахте с надутите цени, ниското качество и минималните доходи ??

101

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Денги - Няма!

100

Анонимен

преди 1 година

Ами производителите и продавачите трябва да се научат, че не могат безкрайно да вдигат цените. Също ще е добре да разберат, че са от един отбор заедно с потребителите, и когато се види, че някое правителство ни завлича в блатото, да излязат и те да протестират, а не да лежат на кълката, че все още имат повече кинти от средностатистическия бачкатор и да си мислят, че проблемите не се отнасят за тях!