8

Анонимен

преди 1 година

Ако го нямаше вдигнатия юмрук на Радев, който създаде протестите 2020 г., сега всичко щеше да ни е наред. Радев е виновен за падението ни през последните две години.

7

ВЛАСТ И ПАРИ!

преди 1 година

ААА, ПЪРВИЯ ПЪТ, ОЩЕ С ХАРТИЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ, КОГАТО РЕШЕТНИКОВ И НИНОВА НИ ГО ИЗВАДИХА ОТ НИЩОТО, КОЙ ГО ИЗБРА? ЦЕЦКА ЦАЧЕВА БИЛА КОФТИ? НА ВИ СЕГА КИРО, АСЕН, РАШКОВ, ТРИФОНОВ, БАБИКЯН, ХАЗАРТА, ПИНОКИО И ОЩЕ КУП ДРУГИ ЕКСПЕРТИ ПО СЪСИПВАНЕ НА БГ.

6

Стамболов

преди 1 година

Нидерландия е готова да ни даде свои употребявани военни самолети F16, ако България даде на Украйна своите стари МИГ29. Сега е момента Румен Радев да покаже на дело, че е президент на България.Още повече, че е по професия военен пилот !

5

Анонимен

преди 1 година

оно гледа като трима греои от един анимационен филм

4

2020-2022.. ПАВЕТАТА

преди 1 година

В ГЛАВНАТА РОЛЯ......... ДНЕС ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА...

3

Анонимен

преди 1 година

радеф , иванчева те чака в заведението олинклюзив

2

Анонимен

преди 1 година

След 6 служебни правитества очаквам руменчо най-после да поеме отговорността за безобразията в татковината ми

1

Българин

преди 1 година

Този пак се прави на паднал от небето! Инфлацията била висока? Ами нали точно ти ни натресе Харвардските мошеници, с вдигнатия юрук и с машинките на Мадуро! Бил спазвал Конституцията? И всички верваме! От първия ден се занимава с политика, което е в разрез с пълномощията му! И изобщо, какво търсят при него синдикатите, като по Конституция, президентът не се занимава с икономика! Този съвсем обърка държавата!