37

Анонимен

преди 6 месеца

ХАхах. Български Възход на Янев, дето хвана 1% миналите избори, сега е с 4,5%? А Славчо не влиза в Парламента? Айде бе!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Да бе. За герб вярвам, че ше им е голям резултата, ама ПеПеДеБеЛГБТ+ няма да хванат и 10% след като се гушнаха с Пеевски и Бойко. Отделно ДПС над Възраждане? Коцката е луТ и ама си има бая фенове.

35

Рептил

преди 1 година

Така е. Докато *** и бавни страхливи пумпали ги има, България е застрашена.

34

Анонимен

преди 1 година

Явно народеца не е обеднял достатъчно и все още слуша и гледа медийната помия щом и комуношмекерчетата второ издание с американски дипломи не му отвориха очите.

33

Финансист

преди 1 година

Между другото, нали знаете значението на абревиатурата ББР. Бойко Борисов Раздава собствените си пари за магистрали. Тази банка е като БНБ и КТБ. А пък КТБ означава *** Тате Баница. Честито на мултака Рашидов. Продължава да се обажда на приятеля си Илия Павлов, когото го убиха. С такъв председател на НС, нищо добро не очаква България.

32

Икономист

преди 1 година

Тези от Галъп сънъват избори след избори. Както Бойко Борисов сънума, че продължава да охранява приятеля си от БКП Тодор Живков. Нали съвсем скоро имаше избори, как ако изборите са днес. Та те бяха почти вчера. Смешни политици и техните политолози. Вместо да говорят за избори, да кажат защо се сменят правителства след правителства. Според мен, политическата криза в България е много по-голяма от тази между Русия и НАТО в Украйна. Честито на политолозите. Както и на финансистете от БНБ и ББР.

31

Анонимен

преди 1 година

" точен" е много точен! Кратко и ясно!

30

Точен

преди 1 година

Докато сме във фашисткото НАТО и свръхкрадливия ЕС Българско добро няма да види.

29

Анонимен

преди 1 година

Тошко Африkански сега се плюнчи при Ризова и казва, че ще влезнат в следващото НС, което щяло да е скоро.

28

Анонимен

преди 1 година

. . . независимата представителна ежемесечна изследователска програма на "Галъп интернешънъл болкан". . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Това вица на деня ли е или поскоро за седмицата или както пишете референция за месечния виц?

27

Анонимен

преди 1 година

Нема лошо....избори да има:-))). Избори, след избори, та форумните драскачи да могат да си развиват въображението. А държавата и хората, кучета ги яли.

26

Анонимен

преди 1 година

Народа реве,но пак си иска мафията и тези ,които старателно унищожиха България.Това са БСП,ДПС и ГЕРБ и всички тяхни форми на патерици: ***,ВМРО ,"патриоти-Русофили,ИТН с тяхния вампир анти-Българин ,Салвун Трепонов.Избирайте си ги и не се оплаквайте.

25

Анонимен

преди 1 година

След като са едни и същи партии как ли пък да е различно? Обаче дайте руси и ще видите. Ние българите имаме 6-то чувство и знаем кои са ни братя, макар и не съвсем.

24

Анонимен

преди 1 година

Пепе половината са вече били в Дебе и бягат, че не са били отпред на ;истата за да влезнат дупетати. Сичките са или адвокати или фирмажии и деца и внуци на фашисти преди 1944 г. Няма как да решат проблемите на бедните а ще гледат какво да окраднат.

23

УКРАЙНА без армия

преди 1 година

Хаха, да бе, точно ще качат проценти ДБ и останалите предатели. Сигурно, ама не е сигурно

22

Че кой пък

преди 1 година

ви е искал мнението, платени компаньонки от "Скалъп"?!?

21

Анонимен

преди 1 година

защо няма нюз за руския сраМ? а НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ! хЕРСОН Е уКРАИНСКИ!

20

Анонимен

преди 1 година

Явно толкова си можем в разсъдъка. Това е положението. Обществото е зациклило яко. Костов е виновен... Още 3000 години той ще е виновен.

19

Бай Чеп

преди 1 година

"Политиците и пелените трябва да се сменят често- и то по една и съща причина." ( Марк Твен)

18

Анонимен

преди 1 година

ВЕРВАМЕ...